HŰHA

Unokázós csalók elleni kisfilm főszereplője lett Pásztor Erzsi!

A Kossuth-díjas színmûvésznő azért vállalta el a szerepet, hogy kortársainak segítsen abban, hogy senkit ne verhessenek már át az éjszaka közepén telefonáló szélhámosok.
  • Szerző: ripost

Unokázós csalók ellen készített kisfilmben hívja fel a figyelmet a veszélyre Pásztor Erzsi.

A művet, amit Németh Kristóf hívott életre, hamarosan a nagyközönség is láthatja majd, célja pedig az, hogy az idős emberektől ne csalhassanak ki pénzt a telefonálók.

A szélhámosok bevett módszere, hogy az idős embereket azzal ijesztgetik, hogy az unokájuk balesetet szenvedett, és sürgősen pénzre van szüksége. Ezután személyesen, akár az éjszaka közepén is felkeresik az időseket, és átveszik a pénzt, majd nyomtalanul eltűnnek. A Kossuth-díjas színésznő a kisfilmben való szereplésével a kortársainak szeretne segíteni.

"Amikor túl későn csörög a telefonom, mindig megijedek, hogy a gyerekemmel vagy az unokáimmal történt valami. Borzasztó lehet, amikor a csalók valakit álmából felébresztenek egy ilyen hírrel. Ilyenkor nem csoda, hogy az emberek pénzt adnak, hiszen annyira hirtelen történik minden, könnyű megtéveszteni őket. Bízom benne, hogy minél több ember szemét sikerül majd felnyitnunk a filmmel" - mondta el a %%-nak a színésznő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?