HŰHA

Újratervezés: Király Viktor óriási örömet okozott a fiatal lánynak

Az énekes meglátogatta Fannit, akinek mindene a zene, a tánc és az éneklés, és jót beszélgetett a tinivel, aki énekelt is neki.
  • Szerző: ripost

Hatalmas meglepetést okozott Király Viktor az Újratervezés eheti családjának. Az énekes a kedd esti adásban az öt gyermekét egyedül nevelő Győrfi Viktóriát látogatta meg, aki rendkívül nehéz körülmények között próbál boldogulni.

Lakásfelújítás céljából korábban felvette a falusi CSOK-ot, de elfogyott a pénze, ezért nem tudta befejezni az otthonát. Egy konyhán dolgozik kisegítőként, mellette esti gimnáziumba jár: jövőre érettségizik, együtt a 17 éves lányával, idővel pedig szeretne főiskolára menni.

Fotó: TV2

A tizenhét éves Fanni minden vágya az volt, hogy megmutathassa egy híres énekesnek, hogyan tud énekelni: éppen ezért óriási volt a boldogsága, amikor az Újratervezés csapatának köszönhetően Király Viktor látogatta meg őt. A stáb közös karaoke party-t szervezett nekik, ahol Fanny Király Viktorral és Stohl Andrással is együtt énekelhetett.

Fotó: TV2

Fanni nem csak beszélgethetett az énekessel, de Viktor meg is hallgatta őt, és őszintén elmondta a véleményét a lány hangjáról.

„A technikádon egy kicsit dolgozni kell, de ez csak gyakorlás és rutin kérdése. Én is, amikor elkezdtem a pályát, összevissza énekeltem. Sok szorgalommal és gyakorlással lehet megtanulni énekelni. A hangszín a fontos, és az neked megvan!” – biztatta a lányt az énekes.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?