Létrehozva: 2020.07.25.

Újraindul a MasterChef VIP: Győrfi Pál már a spájzban elveszett

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel, elképesztő izgalmakkal visszatér a TV2 főzőshowja, a MasterChef VIP. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban ezúttal tizenhat eltökélt híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét. A konyhapult mögé áll többek között Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor és Kautzky Armand.

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel és elképesztő izgalmakkal jön a MasterChef VIP 2. A TV2 főzőműsorában tizenhat eltökélt híresség ragad fakanalat, hogy kiderüljön, közülük melyikük mozog a legotthonosabban a konyhában.

Az Ördög Nóra által vezetett műsorban próbára teszi a tudását Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi.

A versenyzők mozdulatait három vérbeli profi figyeli majd. A MasterChef VIP zsűritagjai a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai: Pintér Katalin, a gasztronómia nagyasszonya, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje, és Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke.

Győrfi Pál már a spájzban elveszettnek érezte magát

Győrfi Pál saját bevallása szerint az esélytelenek nyugalmával vágott neki a MasterChef VIP-nek, ugyanis régebben egyáltalán nem főzött, még egy tojásrántottát sem rakott össze. Igaz, hektikus életvitele miatt nem is várta el, hogy minden délben meleg étel kerüljön az asztalra. Az utóbbi időben viszont elkezdte érdekelni a gasztronómia, és a műsor elején úgy érezte, 15 vetélytársa fényévekkel előtte jár!

Győrfi Pál
Fotó: Sulyok László

„Tény, hogy soha nem főztem, ezért nem is volt könnyű dolgom. Előfordult, hogy már a spájzban, az alapanyagok kiválasztásánál bajba voltam, és persze a konyhai eszközök is okoztak némi fejtörést, de nem is a vetélytársakat akartam legyőzni, hanem magamat” – mesélte az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki igazán szerencsés, a felesége, Adrienn ugyanis remekül főz.

Szüleitől leste el a konyhai trükköket

Gregor Bernadett már gyerekkorában látta a jó példát, hiszen anyukája és édesapja is gyakran sürgött-forgott a konyhában, nagyon jól főztek. Az alma nem esett messze a fától, Bernadett szíve szerint olasz és indiai ételeket készít, de mint fiús anyuka, bármire képesnek kell lennie.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Sokszor megesik, hogy otthon rövid idő alatt kell egy két-három fogásos ebédet megcsinálni, szerintem ez a baromi sokat dolgozó fiús anyák sajátossága, ezért nekem is jól megy” – jelentette kis Gregor Bernadett, akinek nyilván az sem okoz majd gondot, ha időre kell teljesíteni a műsorban.

Abban sajnos nem lehet biztos, hogy a kedvenc étele, a csülkös pacal is a versenyfogások között szerepel majd, de megeshet, hogy mellé szegődik a szerencse és lesz alkalma elkészíteni.

Új oldalát mutatja meg Gáspár Evelin

Gáspár Győző nagyobbik lányának volt honnan örökölnie a főzés iránti szeretetét. Evelin tizenöt éves korában kezdte eltanulni édesanyjától a konyhaművészet fortélyait. Jó tanára volt, hiszen Gáspár Bea legendásan ügyes szakácsnő, így Evelin a magyar gasztronómia mellett a külföldi fogásokat is jól készíti el.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Gyakran próbálok ki különleges recepteket. Az ázsiai és a vietnámi konyha a kedvencem. A leveseket imádom, a vadhúsokat azonban nem kedvelem. Szeretném megmutatni, hogy van egy másik oldalam is, aki nagyon házias és nagyon topon van a gasztronómiában. Szeretnék egy új dologgal előrukkolni” – mondta el Gáspár Evelin.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezért osztogatja el a vagyonát az egykori Nagy Ő, Jákob Zoltán

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

hirtv.hu

Puzsér is elmondta véleményét a brüsszeli konzervatív konferencia letiltásáról + videó

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Emlékszel még Lolára? Így néz ki manapság az egykori tinisztár

HŰHA

Egyszerűen nem öregszik: ismét bikiniben villantott Salma Hayek, a rajongói el voltak ájulva tőle

HŰHA

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

HŰHA

Döntött a Házasság első látásra Petrája: ez lesz a kapcsolat vége?