HŰHA

Újra turnézik az elhunyt popsztár, így tér vissza az énekesnő a színpadra

A 2012-ben elhunyt Whitney Houstont rajongói végre ismét láthatják, ugyanis hologramos turnét hirdettek meg a jövő évre.
  • Szerző: Ripost

Először 2016-ban merült fel, hogy az elhunyt Whitney Houston hologramos turnéra indul, de akkor végül örökösei törölték a fellépéseket. Most, három évvel később azonban közzétették az An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour, azaz Egy este Whitney-vel: A Whitney Houston hologram turné dátumait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A koncertsorozat 2020 januárjában, Mexikóban indul, majd Európában és Észak-Amerikában folytatódik ősszel.

„Whitney Houston tehetségét nem lehet szavakkal kifejezni, hatása és művészi képességei pedig minden határt túlléptek” – mondta a turnéval kapcsolatban Brian Becker, a hologramos fellépéseket szervező cég elnöke és vezérigazgatója, aki hozzátette, hogy hangulatban az énekesnő élő fellépéseit próbálják majd megidézni, hogy tisztelegjenek munkássága előtt.

A koncerteken olyan slágerek hangzanak majd el, mint az I Will Always Love You, Higher Love és az I Want To Dance With Somebody. Fatima Robinson lesz a koreográfus, aki Rihanna és Kanye West fellépéseiért felel. A hologramot pedig élő zenészek és háttértáncosok kísérik majd – írja a Daily Mail.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?