HŰHA

Újra luxusnyaralást füllentett Győzike, pedig tegnap is Salgótarjánban aludt

Újra és újra megtéveszti a rajongóit Győzike, aki képtelen leállni a félrebeszélésekkel.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, a roma showman igencsak felbosszantotta magát azon, hogy rajongói pár napja megszólták őt anyagi helyzete miatt. Történt ugyanis, hogy a Gáspár család feje a héten olyan fotókat rakott ki a közösségi oldalára, melyeken úgy tűnik, mintha kérkedne a vagyonával.

Pedig ahogyan azt a %% elsőként megírta: állítólagos luxusnyaralása is csak füllentés volt, és hiába írta azt, nem is utaztak sehová. Facebookos fotóival azonban ezután is azt érezteti, hogy szinte bármit megtehet, van elég pénze mindenre.

Tegnap például egy budapesti luxushotelből posztolt pár fotót, a képek mellé pedig csak annyit írt: "A 1 nap vége." Úgy tűnik, ezzel azt akarta sugallni, hogy több éjszakát is a méregdrága belvárosi hotelben fog tölteni.

Azonban nagyon gyorsan kiderül, hogy nem lesz itt semmiféle luxushétvége, merthogy alig pár óra múlva máris újra Salgótarjánból adott magyarázatot arra, hogy mire is jó ez az egész.

Az élet egy cirkusz, meg kell élni! Egy a fontos: Te legyél benne a porondmester! Igenis vállalnám, és igenis támadjanak! Addig jó, amíg támadnak. Sose foglalkoztam ezzel. Támadjatok? Támadjatok! Nézitek? Nézitek! Akkor meg miről beszélünk?

A roma rapper most sem akart magyarázatot adni a történtekre, így a megkereste Gáspár Győző testvérét, Zsoltit. Annyit kérdeztünk tőle, hogy szerinte mi szüksége van a bátyjának arra, hogy luxust füllentsen magának. Erre a férfi csak annyit válaszolt: „Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?