HŰHA

Újra jó parti lett Gáspár Evelin: Visszakapja 200 millióját

Gáspár Győzővel együtt lánya is fellélegezhet, hiszen rövidesen vissza kell kapnia az eljárás kapcsán tőle lefoglalt százmilliókat....
  • Szerző: Buster

Gáspár Győző és lánya jó ideje harcolnak azért, hogy Evelin visszakapja azt a 194 millió forintnyi készpénzt, amit az ő széfjéből foglalt le a NAV még 2017 júniusában. A széf felnyitásakor jelen volt a bankban Győzike és Gáspár Evelin is, akik később egybehangzóan nyilatkozták, hogy a pénz a fiatal lányé, aki korábban elhunyt apai nagymamájától örökölte a hatalmas összeget. A NAV ennek ellenére zsákokban vitte a pénzt, mert azt gyanították, hogy az köthető a nagy értékű sikkasztási ügyhöz, melyben a roma showmant gyanúsították.

Nos, éppen ez az ügy vett komoly fordulatot azzal, hogy Győzike a napokban éppen a %RIPOST%-nak mutatta meg elsőként a NAV határozatát, melyben bizonyíték hiányában megszüntették ellene az eljárást. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy Evelin hamarosan visszakapja örökségét és újra szabadon rendelkezhet a pénzzel. Lapunk megkereste Gáspár Evelint, aki megerősítette, hogy hamarosan visszakerülhet széfjébe a mesés vagyon.

"Az, hogy édesapám ártatlansága beigazolódott és erről hivatalosan is értesítést kapott, valóban azt jelenti, hogy vissza kell kapjam a széfemből lefoglalt pénz.

Nézhetjük onnan, hogy most akkor megint jómódú vagyok, de ahogy korábban sem, ezután sem szándékozom hozzányúlni az összeghez, hiszen eddig is megálltam a lábamon és ezután is meg fogok"

- mondta a %% napilap keddi számában Evelin, aki az újságnak azt is elárulta, hogy mire szánja  a hatalmas összeget.

És ezeket olvastad már?