HŰHA

Újra ittas vezetésen kapták Demcsák Zsuzsát, elvitték a rendőrök

A mûsorvezető komoly bajba került, 2016 májusa után hétfő késő este ismét alkoholos befolyásoltság alatt vezetett és szegte meg a közlekedés szabályait.
  • Szerző: Ripost

A %% egyik szemfüles olvasója lett figyelmes hétfő este 11 óra körül arra, hogy rendőrök állítottak félre egy autóst, aki a Szentendrei út elején a Raktár utca közelében a buszsávban közlekedett. A kutyát sétáltató szemtanú közelebb lépve látta, amint a rendőrök kérdőre vonják Demcsák Zsuzsát, aki láthatóan furcsán viselkedett.

A műsorvezetőt megszondáztatták, majd beültették a rendőrautóba és elszállították. Lapunk információi szerint nem csak az volt a gond, hogy a műsorvezető megszegte a közlekedés szabályait azzal, hogy a buszsávban haladt. Úgy tudjuk, ismét ittasan ült a volán mögé.

2016- ban már elvették a jogsiját

Demcsák Zsuzsa nagy bajba kerülhet, hiszen 2016 május 2-án a II. kerületben kapták rajta ittas vezetésen egy közúti ellenőrzés során. Akkor két évre vonták be a jogosítványát és 1 millió forintra büntették első fokon, amit másodfokon félmillió forintra mérsékeltek.

FRISSÍTÉS:

A %% megtudta: hétfő este a rendőrök előállítottak egy személyt ittas vezetés miatt. Részletek, itt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?