HŰHA

Újra együtt az Exatlon tavalyi bajnokai

A sportolók a műsor után sem felejtették el egymást, rendszeresen találkoznak.
  • Szerző: RIPOST

Újra összeállt az Exatlon Hungary tavalyi Bajnok csapata! Az előző évad közönség kedvencei egy közös vacsorán vettek részt, a fotó tanúsága szerint pedig a hangulatra biztosan nem volt panasz. Az összejövetel előtt ráadásul Rákóczi Reni még egy edzést is tartott az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozónak, Ungvári Miklósnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár a találkozóról többen hiányoztak, Rákóczi Reni, Vass Dorka, Esztergályos Patrik, Ungvári Miklós és Fodor Rajmund róluk sem feledkeztek meg, leszögezték, hogy a legközelebbi alkalommal bepótolják az egész csapatos összejövetelt.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

A Bajnokok egyébként már az első évad óta tartják a kapcsolatot, rendszeresen szerveznek közös bulikat, vagy éppen egymás edzéseire látogatnak el. Ráadásul az Exatlon új epizódjait is árgus szemekkel követik, és a véleményüket sem rejtik véka alá a versenyzőkkel kapcsolatban.

Ez a gyerök bejött,hogy szeretne kickboxolni de közöltem vele,hogy nincs tagfelvétel😂😂🙈 Aztán az este további részét együtt töltöttük az “ex bajnok” csapat egy részével,nagyon örülök,hogy találkoztunk mert már hiányoztatok srácok!🙏❤️ @timella nagyon hiányoztál!❤️ Pótoljuk ha haza jöttél csak lennél már itthon!😅🤪

 

És ezeket olvastad már?