HŰHA

Újabb részletek, gégetörést szenvedett A Nagy Duett sztárja

Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok drámai vallomással búcsúzott A Nagy Duettől vasárnap este, miután partnerével, Wolf Katival kiestek a versenyből.
  • Szerző: Ripost

A kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó az utolsó műsorban több kritikát is kapott az énektudása miatt. Ekkor vallotta be, ő inkább annak örül, hogy egyáltalán a színpadon állhat.

Fodor Rajmund egy percig sem gondolkozott, azonnal igent mondott, amikor felhívták a TV2-ből, hogy részt venne-e amatőrként A Nagy Duett versenyében. Pedig tisztában volt vele, hogy csekély hangi adottsággal rendelkezik. Wolf Kati partnereként hétről hétre kőkeményen gyakorolt, órákon keresztül próbálta csiszolni hangját az énektanárral. Az olimpiai bajnok nagyon élvezte a műsort, jókat nevetett saját magán, és büszke arra, hogy csak az ötödik fordulóban ért véget számukra a verseny.

Amikor kiesőként a zsűri tagjai értékelték őt, Pápai Joci és Kasza Tibi is viccesen bár, de nem kímélte a vízilabdázót. Utóbbi konkrétan azt mondta: Nagyon sok munkát fektettél bele, de semmit nem fejlődtél…

Fodor Rajmund ekkor váratlan lépésre szánta el magát. Bevallotta: sokkal inkább annak örül, hogy egyáltalán énekelni tud, hiszen 2006-ban gégetörést szenvedett.

Még sosem beszéltem erről, és most is csak a végén hoztam szóba, mert nem akartam, hogy emiatt előnyösebb helyzetbe kerüljek

– árulta el a világbajnok vízipólós. „Félreértés ne essék, nem is a zsűri kritikái miatt, csupán azért árultam el, hogy ezzel reményt adjak másoknak, igenis, fel lehet állni a padlóról!”

 

Hogy miként élte túl életveszélyes sérülését Fodor Rajmund, és hogyan tudott talpra , elolvashatod a %% napilap keddi számából. Keresd az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?