HŰHA

Újabb izgalmas részletek, Curtis apás szülésre készül

A rapper minden fontos pillanatnál ott akar lenni kedvese és születendő babája mellett.
  • Szerző: Ripost

Hamarosan megszületik Curtis kisfia, és a rapper már eldöntötte, nem a folyosón várakozik majd, hanem ő is a szülőszobában szeretne lenni első gyermeke érkezésekor, hogy Krisztina kezét foghassa."Nem volt kérdés, hogy apás szülés lesz, semmi pénzért nem hagynám ki! Nagyon izgatottak vagyunk, életünk legboldogabb szakasza veszi kezdetét a fiunk születésével. Szeretnék mindenben részt venni, a születésétől kezdve a játékokon át a fürdetésig" – jelentette ki a Blikknek Curtis aki már most tudja, elkényezteti majd a gyermekét.

"Krisztike már egy ideje mondogatja nekem, hogy nem szabad majd felülbírálnom a döntését a gyerek előtt, következetesnek kell lennünk, de én már most szerelmes vagyok a kisfiamba, biztos, hogy mindent megengedek majd neki!"

"Amikor kiderült, hogy várandós vagyok, és augusztusban jön a gyerek, az mindent átírt. Már megvolt az esküvő időpontja, pont arra a hónapra, ezért előre hoztunk mindent. Én egyáltalán nem bánom, hogy így alakult, a nagy buli helyett, amit Atti szeretett volna, igazán meghitt körülmények között keltünk egybe" – mesélte Széki Krisztina.

A baba érkezésére minden készen áll, berendezték a babaszobát, beszerezték a ruhákat, a játékokat, sőt, már babáznának.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?