HŰHA

Újabb hírek a beteg Sas Józsefről, összetört a hír hallatán

A magyar humorista jelenleg egy rehabilitációs központban gyógyul, de felesége nem tudja megóvni a rossz hírektől.
  • Szerző: Ripost

Már jobban érzi magát az egy hónapja kórházban ápolt 80 éves Sas József, de felesége, Zsuzsa asszony szerint hosszú út vezet még a gyógyulásig.

Ráadásul az is nagyon megviselte a kabarékirályt, hogy nemrégiben megtudta, jó barátja, Koós János elhunyt, ám megrendült egészségi állapota miatt a temetésre nem tudott elmenni, hogy lerója a kegyeletét.

"Ameddig csak lehetett, próbáltam eltitkolni előle, hogy János meghalt. Nem akartam, hogy felzaklassa magát, hiszen egy gyászhír mindenkinek borzalmasan fájó, az ő állapotában pedig különösen az" – mondta a Blikknek a humorista felesége.

"Ám nem tudtam megóvni őt attól, hogy értesüljön róla, ugyanis a szobatársa elmondta neki, amit hallott a hírekben. Nagyon megviselte Józsit szeretett barátjának halála, és az is, hogy nem tudott tőle végső búcsút venni" - tette hozzá Zsuzsa asszony, aki mindennap bejár a férjéhez a kórházba, ám látogatókat még nem szívesen engednek hozzá.

"Sokan keresték már Józsit, tévéstábok is, de nem szeretnénk, ha felvétel készülne róla. Inkább az a kép maradjon meg róla az emberek fejében, hogy szépen fel van öltözve, jó a kedve, ereje teljében áll a színpadon. Amúgy sokat mosolyog, derűs, a többi beteggel is elbeszélget. Naponta legalább három-négy órát ott vagyok mellette, főleg délelőtt szoktam hozzá menni. Segítek neki az ebédnél, kijárunk együtt sétálni, de még csak a gyógyulás elején járunk" – folytatta Sas felesége.

A Jászai Mari-díjas színész-rendező thaiföldi nyaralása során lett rosszul, és egy különgép fedélzetén tért haza Magyarországra március elején. Mivel a repülő személyzete csak angolul beszélt, a humorista lánya kiutazott az ázsiai országba, hogy az édesapjával tartson visszafelé, hogy tudjon kommunikálni a betegápolókkal. Zsuzsa asszony néhány nappal később, a menetrend szerinti járattal érkezett Budapestre. Sast először egy budapesti kórházban ápolták, ám néhány hete átszállították egy rehabilitációs intézménybe, jelenleg ott gyógyul.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?