HŰHA

Újabb fordulat: Pikali elköltözött Rékasitól?

Pikali Gerda még a nyáron döntött úgy, hogy új otthont választ magának. A színésznő gyermekeivel együtt Budapest egyik külső kerületébe, egy felújított családi házba költözött. A szóbeszéd szerint Rékasi Károly már akkor ritka vendég volt arrafelé.
  • Szerző: Ripost

A rossznyelvek szerint közel három esztendő után Pikali Gerda és Rékasi Károly szerelme véget ért. Eddig úgy tűnt, Rékasi Károly betegsége csak megerősítette a kapcsolatukat Pikalival. Mindenhol együtt jelentek meg, nemrég a színész számára megrendezett adománykoncerten is Gerda támogatta Rékasit.

A %%-hoz érkező információk szerint azonban van ok kételkedni a páros felhőtlen boldogságában. A pletykák szerint ugyanis Pikali már hónapokkal ezelőtt elköltözött Rékasitól. De hogyan juthattak idáig?

Rékasi több mint egy éve szenvedett motorbalesetet.

Lába a többszöri műtéti beavatkozás ellenére sem javult, platinalemezek tartják össze. Károly kiesett a munkából, leginkább a hangjával szerepel, szinkronmunkákat vállal.

Küzdelmes időszakot tudhatnak maguk mögött, és még nincs vége! Nem ők lennének az elsők, akiknek a magán­életében zűrzavart okoznának az anyagiak és a hétköznapi problémák…

Mindenesetre furcsa: Pikali miért vett – még nyár közepén – egy felújított családi házat Budapest egyik külső kerületében?

Igen, itt lakik Gerda. Nagyon sokat dolgozik, csak későn jár haza.

A gyerekeit is szoktuk látni, de a művész urat csak ritkán. Korábban Rékasi jött érte kocsival, mert ő nem vezet autót, de mostanában nem látjuk őket együtt

– erősítette meg információinkat Pikali Gerda egyik, neve elhallgatását kérő szomszédja.

Persze meglehet, hogy csupán kétlakiságról van szó, de ez sem állná meg igazán a helyét, hiszen mindeddig úgy nyilatkoztak: Telkiben rendezkedtek be a közös életre. Újabb kérdés, hogy miért volt szükség egy új ingatlanra, ha Rékasi a válása után jócskán a zsebébe nyúlt. Hisz azzal, hogy volt feleségét kivásárolta a telki házból, az volt a célja, hogy közös életet kezdjen Gerdával és a gyerekekkel.

A %% megkereste Pikali Gerdát, aki nem kívánt részletekbe bocsátkozni arról, amit lapunk megtudott róla.

"Szerintem nem kéne senkinek a pénztárcájában turkálni” – mondta a színésznő, aki egyébként nem cáfolta a házvásárlás tényét. Ám amikor a magánéletéről esett szó, egy kicsit bezárkózott.

"Nem szeretnék válaszolni, mert senkire sem tartozik az, hogy én mit csinálok, hol vagyok, kivel vagyok szerelemben, és kivel nem. Nem szeretek szerepelni sehol, és ezt továbbra is megőrizném. Aztán hogy ki mit gondol… Én tudom, hogy hol vagyok, és mit csinálok. Nagyon szeretjük egymást Károllyal, semmi gond nincs közöttünk” – fogta rövidre Pikali Gerda.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?