HŰHA

Újabb fordulat, folytatódik a harc Némedi Mari százmilliós örökségéért!

Bár Terry Black súlyos betegséggel küzd, lánya, Fanni érdekében kész megküzdeni az örökségért.
  • Szerző: Ripost

Az utolsó leheletéig küzd Terry Black azért, hogy lánya, Fanni, megkaphassa Némedi Mari örökségének felét. Az előadóművész állítja, lemásolta a tavaly februárban elhunyt színésznő végrendeletét, amely szerint az ő fogadott lánya, Fanni kapja a vagyon jelentős részét.

Miután a napokban kiderült, hogy Terry Black tüdőrákja kiújult, ő maga pedig nem bízik a gyógyulásban, úgy döntött, erejét megfeszítve harcol azért, hogy Fanni még az ő életében az örökséghez juthasson. A harc kemény lesz, hiszen a másik oldalon Mari egyenes ági leszármazottai követelik a pénzt: a színésznő két testvére, és harmadik testvérének gyermekei kérik a jussukat.

"Mari írt egy végrendeletet, ami a szilasligeti házában, édesanyja urnája alatt volt kétszázezer forinttal együtt. A pénz és a végrendelkezés eltűnt, de nálam van a másolata, pontosabban most már a jegyzőnél, mert átadtam neki" - árulta el a Blikknek Terry, aki legendásan jó barátságot ápolt a színésznővel annak ellenére, hogy az utolsó években megromlott a viszonyuk. 

A testvérei nem is tartották vele a kapcsolatot, akkor találkoztak utoljára, amikor az anyjuk temetésére eljöttek.

"Most előadják, hogy jóban voltak, és fellebbeztek a végrendelet ellen, aminek az eredetije eltűnt, de még az sem esik le nekik, hogy nem a végrendelet létezését kérdőjelezik meg, hanem a tartalmát."

Terry Blacket az is zavarja, hogy a mai napig fogalma sincs senkinek, hol nyugszik Némedi, ám még jobban aggódik amiatt, hogy nem érheti meg a pereskedés végét.

"Nem tudom, mi lesz a pereskedés vége. Abban viszont biztos vagyok, hogy előbb vagy utóbb kiderül minden, nem hiszem, hogy én kihúzom addig, de ha van élet a túlvilágon, akkor majd Mari elmondja odafönn" - fogalmazott Terry Black.