HŰHA

Tüdőrák gyanújával vizsgálták Oszvald Marikát

A Kossuth-díjas színésznőre rendesen ráijesztettek az orvosok. A napokig tartó rémület után sok mindent másképp lát...
  • Szerző: B.M.

A színpadon és a magánéletben is fiatalos lendületű művésznőnek nagy traumát kellett átélnie. A rosszkedvet és a depressziót távolról sem ismeri a Barátok közt egykori sztárja, nemrégiben mégis próbára tette az élet. Oszvald Marika ma is látható megindultsággal beszél erről.

Egy általános tüdőszűrés alkalmával gyanús foltokat találtak a röntgenképemen az orvosok. Alapvetően pozitív gondolkodású ember vagyok, ám akkor nem tudtam kiverni a fejemből, hogy gyilkos kór támadott meg

- árulta el az Operettszínház sztárja, akit napok múltán további vizsgálatoknak vetettek alá, hogy megbizonyosodjanak a betegségéről. - Hosszú napokig szenvedtem a gondolattól: súlyos beteg vagyok. Aztán végre sor került a CT-vizsgálatra, ami szerencsére kimutatta: egy régebbi tüdőgyulladás nyomait mutatta ki a röntgenkép - mesélt a nehéz napokról Oszvald Marika, aki az aggasztó eset óta különösen odafigyel az egészségére. Mi sem mutatja jobban  testi-lelki épségét, mint a színpadon rótt cigánykerekek és jól ismert szívderítő kacaja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?