HŰHA

Tovább gyűrűzik a botrány: Zámbó Sebastián dalban mondja el Puzsérnak!

A Király középső gyermekét is rosszul érintette a kritikus beszólása, durva módját választotta a visszavágásnak.
  • Szerző: Ripost

Nem csitulnak az indulatok Puzsér Róbert körül, aki a műsorában gyakorlatilag családon belüli erőszak elkövetésével vádolta meg a 2001 januárjában elhunyt Zámbó Jimmyt

Puzsér Róbert az énekes Egy jó asszony mindent megbocsájt című daláról azt mondta, szerinte azért íródott, hogy Jimmy bocsánatot kérhessen az erőszakosságáért.

A Zámbó família felháborodott, először az elsőszülött fiú, Krisztián kelt ki magából, most azonban a középső gyermek, Sebastián is nekiment Puzsérnak, közösségi oldalán osztotta meg a véleményét.

"Nem szoktam ilyet csinálni, valószínű nem is fogok, de ez a puzséros dolog (nem hiába nem nagy betűvel írom) valahogy túllőtt a célon. Mondja meg nekem valaki, hogy amikor Apu élt, miért nem beszélt senki ilyeneket róla?? A munkásságára, koncentráljon mindenki, ne a magánéletére!!!!

Azt majd a családja eldönti, hogy milyen ember volt.

Sebastián szerint Puzsér Róbert a nyomába sem érhet az édesapjának, a kritikus oldalán található hozzászólásokon pedig ugyancsak felháborodott

"A kommentelők egyenesen szánalmasak... Mindenki írja, hogy Jimmy ilyen-olyan volt, mert őt ismerték személyesen... Elmondom, nem akkor ismersz egy embert, ha egyszer találkozol vele, és ha szerencsés vagy hozzád szól egy szót..."

Sebastián egy verset is írt a megmondóembernek, amit a családtagjai is megosztottak. Egy biztos, Puzsér Róbert alaposan felkavarta az állóvizet, mivel azonban a Zámbó család és a rajongók egy emberként állnak ki elhunyt szerettük mellett, úgy tűnik, ez alkalommal nem megfelelő emberbe kötött bele.

Mivel pedig kritikájának tárgya egy másfél évtizede elhunyt ember, még olyanok is Zámbóék mellé álltak, akik egyébként nem voltak Jimmy munkásságának rajongói.

És ezeket olvastad már?