Létrehozva: 2016.02.14.

Tovább dagad a Bochkor Gábor-botrány! Felesége magyarázkodik helyette!

Várkonyi Andrea megpróbálta védelmébe venni a kövér nõket becsmérlõ Bochkor Gábort. Talán nem kellett volna... Igencsak vegyes lett a fogadtatás

Mint azt korábban megírtuk, Bochkor Gábor élő rádióadásban tett olyan megjegyzést a kövér nőkre, melyen joggal háborodtak fel tízezrek.

A műsorvezető ugyanis úgy gondolja, hogy egy kövér nő nem érdemli meg a párkapcsolatot és a boldogságot, hiszen kövérsége nyilvánvalóan az ápolatlanságból és nemtörődömségből fakad.

Hatalmas felháborodást keltett megnyilvánulása, kommentelők százai kérték ki maguknak a véleményét, és lavinát indított el ez az álláspont nem csak a túlsúlyosak, de a mások kritizálására érzékenyek körében is.

Várkonyi Andrea úgy látszik, megelégelte a felzúdulást, és szerette volna menteni, ami még menthető, így aztán egy hosszas bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, melyet most változtatás nélkül közlünk.

"Sziasztok! Elég sok üzenetet kaptam az elmúlt két napban Gáborról. Nem szorul rá a védelmemre és amit most írok nem is a védelméről szól. De mivel nekem írtok, kénytelen vagyok reagálni. Legfőképp azt szeretném kérni, hogy csak azok alkossanak véleményt, akik HALLOTTÁK AZ ADOTT MÛSORT!! Ugyanis a megszületett cikkek tartalma köszönő viszonyban sincs azzal ami adásban elhangzott! Sajnos a mai újságírás így működik. Viszont anélkül, hogy pontosan tudná valaki mi hangzott el, nem túl szerencsés ítélkezni. Az adásban NEM A NÕKRÕL és NEM A KÖVÉRSÉGRÕL volt szó és NEM BETEGSÉGEK MIATT elhízott emberekről! Az adás arról szólt amikor egy kapcsolatban akár egy férfi akár egy nő elhanyagolja magát, igénytelen önmagával szemben is. Mit tehet ilyenkor a másik fél, ha zavarja, hogyan teszi szóvá? Az élő adásban számos önvallomás érkezett telefonon és smsben, NEM IGAZ AZ, hogy az adásban ebből óriás felháborodás lett! SÕT, másnap a műsorvezetők egy rakás üzenetet kaptak hallgatóktól akik megköszönték, hogy tükröt tartottak eléjük és felnyitották a szemüket, hogy attól még, hogy egy jó kapcsolatban élnek igenis igényesnek kell maradniuk önmagukkal szemben és a társukat is megtisztelni azzal, h amennyire lehetőségük van rá, odafigyelnek magukra. Az, hogy a téma felvezetésekor elhangzott pár sarkosított mondat annak meg az az oka, bár nem akarok szakmázni, hogy ebben a műfajban muszáj szélsőségesebben fogalmazni ahhoz, hogy a figyelmet felkeltsék a hallgatókban. Remélem, hogy ezt olvasva néhányan másképp látjátok a dolgokat. Szép napot!"

Bár a vélemény és a logika hibátlannak tűnik, egy dolgot azonban mégis elfelejt Várkonyi Andrea is.

A sarkosítás nem mentség arra, hogy megalázó helyzetbe hozza érintettek százezreit.

Ha pedig valaki mégis kockáztatja ezt némi hallgatottság reményében, akkor tapasztalt műsorvezetőként számolnia kell azzal a következménnyel, hogy kiveri a biztosítékot rengeteg embernél. Nem beszélve arról, hogy egy rádióműsort csak a legritkább esetben hallgatnak emberek az elejétől a végéig, így aztán különösen nagy a kockázata annak, hogy egy-egy hallgató éppen csak a számára fájó mondatokat hallja meg, miközben sietve elindul a munkába.

Bár sokan biztosították a híradóst a kommentelők közül arról, hogy egyetértenek a véleményével, úgy tűnik, hogy ez a bejegyzés csak újabb lavinát indított el sokaknál. Rengeteg hozzászólás érkezett ugyanis, melyek közt nagyon sok fájdalmas megjegyzés is akad.

"Andi! Lehet, ismeretlen fogalmak számotokra a takarítás, főzés, mosás... csak hogy többet ne említsek. Ezek mellett nincs idő folyton toppon lenni-edzés, pedikűr, manikűr... - helyette ott a család, a háztartás, munka, sokszor kevés a 24 óra. Attól nem válik igénytelenné, ha a szülés utáni súly megmarad, nincs hupililára festve a körmünk... Akkor sem kellene a férjednek sértegetnie SENKIT! Örüljön, hogy bejött az élet számára&ne bántson másokat-nagy arca, de nincs mire..." - írja az egyik hozzászóló.

"Bochkor Gábor pellengérre állította Pierce Brosnan feleségét. Képzeljük el ugyanezt a retorikát visszafelé! Kíváncsi vagyok, mit szólna Várkonyi Andrea, ha Pierce Brosnan a kukoricasárga haját és a Hollandia laposságú dekoltázsát méltatná. Bizonyára sírig tartó örök hálával köszönné meg, hogy tükröt tartottak elé!" - vetette fel egy kommentelő.

"... én hallgattam ... és szerintem undorító, hogy valaki aki ilyen helyzetben van mint a tisztelt "férjed" és veszi a bátorságot , hogy egy nőt ! egy hirdetőoszlophoz hasonlítson mert szerinte nem annyi kiló ami szerinte ideális ... szomorú, hogy ma a rádióban így beszélhet egy ember ... egy másikról ... ez a kultúra "netovábbja" ... az ha valaki büdös, vagy koszos az elhanyagoltság ... de az ha valaki nem nádszál vékony mint kedves Gábor úr azt szeretné ... az kérem szépen sem nem szépség, sem nem ápotság kérdése ... a súlyt nem lehet összekötni az ápoltsággal és a törődéssel ..." - áll az egyik megjegyzésben.

"Nem, én nem látom másképp a dolgokat. Számomra ott kiverte a biztositékot, hogy gusztustalan modon megalázta azt a szegény nőt azzal, ahogy véleményezte az alakját. "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop amit elvittek innen Budapestről." Az ez utáni okfejtésbe, miszerint ki mire méltó már bele se megyek." - fakadt ki egy másik hozzászóló.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

vg.hu

Valami eltörött: a magyarországi Spar kivonulásáról beszélt az osztrák anyacég vezérigazgatója – „Harcolunk”

life.hu

Ki az a Rose Hanbury, akinek állítólag viszonya van Vilmos herceggel?

vg.hu

Elszabadult a pokol a német iskolákban

origo.hu

Imádja a luxust és dicsekszik pénzével a Magyar Péter mögött álló vállalkozó - videó

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Csillogtak a szemek: talpig feketében, nem akárhol jelent meg Benedek Tibor özvegye, Epres Panni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

"Szilikoncicim van" - többször is megműttette a mellét a Kőgazdag Fiatalok bombázója

HŰHA

Új jövevény érkezik Kulcsár Edina és G.w.M életébe

HŰHA

Berki Krisztián szelleme ismét megjelent: tisztázta a halála körülményeit

HŰHA

III. Károly halálhíre járta be a sajtót: közleményt adott ki a palota

HŰHA

Szoknyáját húzza fel legújabb fotóján az Ázsia Expressz sztárja

HŰHA

Voksán Virág öt kis szőröst kényeztet

HŰHA

Nem volt szívbajos: Istenes László nem hagyta szó nélkül, amit Szandi művelt