HŰHA

Tóth Gabinak elege lett, visszavonul

Már nem a csillogás a legfontosabb az énekesnőnek. Úgy gondolja, hogy korábban rengeteget adott magából, így nem vállal mostanában tévés szereplést.
  • Szerző: Z.B.

Az énekesnő hatalmas változáson ment keresztül, maga mögött hagyta a csillogást és inkább kicsit befelé fordult. Ismert emberként úgy döntött, hogy hírnevét arra használja, hogy hátrányos helyzetű gyerekeken segítsen.

Hosszú idő után most végre úgy érzi, hogy jó úton halad és megtalálta helyét a hétköznapokban. 

"Visszavonultam, legalábbis, ami a tévés szerepléseket illeti. Ez nem azt jelenti, hogy eltűntem, de régen túlságosan sokat adtam magamból. Mostantól a zenén, a színházon keresztül kaphatnak belőlem a rajongók

- mesélte a Hot! -nak. 

Gabi mindig készséggel áll a jó ügyek mellé, főleg, ha gyerekekről van szó. Így amikor egy alapítvány a segítségét kérte, gondolkodás nélkül vállalta, hogy egy felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg a hátrányos helyzetű gyerekeket.

"Az Õrangyalok Ligája számos kezdeményezést indít, hogy valóra váltsa a gyerekek álmát. Mondhatni, hogy az egyik ilyen kívánság voltam én, hogy hadd tölthessenek velem egy napot az állatkertben. Csimpaszkodtam belém, átkaroltak, miközben azt éreztem, hogy azért vagyok a földön, hogy segítsek. Leírhatatlan élmény volt mindannyiunknak" - mesélte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?