HŰHA

Elképesztő fotó: megmutatta fedetlen pocakját Tóth Gabi

Az énekesnő már a célegyenesben van. Hamarosan kezében tarthatja kislányát.
  • Szerző: RIPOST

Alig pár hét, és a kezében tarthatja első gyermekét Tóth Gabi! A várandós énekesnő már a Sztárban Sztár leszek! zsűriszékétől is elbúcsúzott, hogy terhessége utolsó pillanatait az otthonában élvezhesse ki. Most az Instagram-oldalára posztolt egy fotót, amin fedetlen pocakját is megmutatja a rajongóknak, sőt azt is elárulta, hogy érzi magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Nem posztoltam agyon pocakos képekkel az oldalaimat, de azért így a terhességem vége felé megörökítek egyet-egyet. Jó lesz visszanézni majd pár hónap múlva! Amúgy jól vagyok! Fáj a hátam, derekam, sehogy sem kényelmes, aztán mire megtalálom a jó pozíciót, addigra mennem kell pisilni megint... Ezzel jár! Nehéz már a súly! De hihetetlen élmény minden nehézségével!” – írta a fotóhoz Gabi.

Nem posztoltam agyon pocakos képekkel az oldalaimat de azért így a terhességem vége felé megörökítek egyet-egyet .. jó lesz visszanézni majd pár hónap múlva! Amúgy jól vagyok/vagyunk! Fáj a hátam, derekam, sehogy sem kényelmes , aztán mire megtalálom a jó pozíciót addigra mennem kell pisilni megint.. ezzel jár! Nehéz már a súly! Hihetetlen élmény minden nehézségével ! Ez a mi csodánk hölgyeim és uraim is!!❤️🙏🏻 Ja amúgy van rajtam naci! Nem is olyan rövid.. csak már megeszi a pocakom😂❤️🙏🏻🐡🐡 #csodákléteznek #mindnyájunkcsodája