HŰHA

Tóth Andi megint nem tett lakatot a szájára: Nem szeretem az embereket

Tóth Andi a jelenlegi élethelyzetéről beszélt a Mokkában, illetve arról, hogy miért nem szeret bulikba járni a budapesti éjszakában.
  • Szerző: ripost

Tóth Andi ismét meglepő véleményt alkotott az őt körülvevő emberekről. Az énekesnő péntek reggel a TV2 Mokka című műsorának vendégeként beszélt a Varga Viktorral közös új videóklipjéről, a járvány utáni életéről és arról, hogyan szereti elengedni magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Andi

Tóth Andi ismét nem finomkodott
Fotó: LifeTV

Kiderült, hogy Andival a rajongók nem találkozhatnak budapesti szórakozóhelyeken, és ennek nyomós oka van.

„Rólam azt hiszik, hogy találkozhatnak velem a Deákon, a Gozsduban vagy a Király utcában, de nem. Én otthon szoktam a haverokat áthívni, és otthon bulizunk, ha bulizunk, mert nem nagyon szeretem az embereket. A saját körömmel elvagyok, de nem bírom a tömeget. Erdélyi lány vagyok, nem annyira kedvelem a tömeget. De a buszon találkozhatnak velem!” – fogalmazott Andi.

Az énekesnő ezután még meglepőbb kijelentést tett.

„Több énem van, művész vagyok, nyilván sok személyiségem van, az egyik közülük ez is például, amit a Viktorral közös videóklipben mutatok.”

Andi és Varga Viktor zeneileg nagyon egymásra találtak, közös daluk, Az utcán hatalmas népszerűségnek örvend a fiatalok körében.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?