Létrehozva: 2018.07.20.

Több hazai sztár is rejtélyes körülmények között vesztette életét

Számos haláleset történt az elmúlt néhány évben, ami beárnyékolta az egyébként vidámnak tûnõ nyarat. Az összeállításban szereplõ magyar hírességek váratlanul és tragikus körülmények között vesztették életüket, ám emlékük a mai napig a rajongók és a közvélemény szívében él.

Zenthe Ferenc

A Szomszédok Taki bácsija kiváló egészségnek örvendett egészen 2006 nyaráig, amikor tüdőgyulladást kapott. A színészért sokáig küzdöttek az orvosok, ám végül július 30-án elhunyt. "Amikor elkezdtem a pályát, a Jóisten rátett a tenyerére, és azóta azon visz tovább" - nyilatkozta az MTI-nek 2005 januárjában Zenthe, amikor a Nemzet Színészévé választották. 

A nagy színészegyéniség halála annyira megrázta a közvéleményt, hogy több közszolgálati médium is megváltoztatta a hétfő esti programját, s a nemzet színészére emlékezett.

Molnár Csilla Andrea

Huszonnégy szem Lidocain tabletta végzett 1985 szépével. A tizenhét éves Molnár Csilla Andrea 1986. július 10-én, önkezével vetett véget az életének, fél évvel a tizennyolcadik születésnapja előtt.

Feltehetően azért döntött az öngyilkosság mellett, mert nem jött ki jól az édesapjával, akinek a szívgyógyszereit végül bevette. A tragédia napján még semmi jele nem volt annak, hogy Csilla mire készül: boldogan vásárolt új ruhákat a kedvenc fonyódi butikjában, mert este a család barátainak, Korda Györgynek és Balázs Klárinak a koncertjére kapott meghívást.

Nem sokkal ebéd után azonban már mentőautó száguldott érte, ám az életét már nem sikerült megmenteni: Csilla epilepsziás görcsöt kapott a gyógyszerektől, a fél órával később pedig leállt a szíve, és már nem tudták újraéleszteni.

Kun Péter

Az Edda fiatal gitárosa 1993. július 10-én szenvedett balesetet a motorjával. A 25 éves fiú tragikus, és máig rejtélyes körülmények között hunyt el, úgy tudni, halálát az egyik testőre. 

A balesetet megelőző estén az Edda agárdi szálláshelyén a billentyűs Gömöry Zsolt kislányának születését ünnepelték. Hajnali négy óra után Kun Péter közölte, tesz egy kört a motorjával. Barátnője, mintha megérzett volna valamit, megkérte az Edda egyik testőrét, az együttes mikrobuszával menjenek utána.

Tíz perccel ezután bekövetkezett az ütközés. Később a rendőrség elmondta, a nyomok alapján Kun Péter feltehetően meg akart fordulni a motorjával, hogy visszainduljon Agárdra, ezért keresztbe állt az úton. A mikrobusz beviharzott a kanyarba, a testőr fékezett, de nem kerülhette el az karambolt, a gitáros azonnal meghalt.

Hégető Honorka

A népszerű riporter 2001. június 3-án kora reggel, Alsóörsön szenvedett halálos autóbalesetet. A harminc éves nő egy diszkóból tartott hazafele a párjával, akivel, egy szemtanú szerint indulás előtt azért veszekedtek, mert Honorkának nem tetszett, hogy a férfi ittasan akar volán mögé ülni. Aggodalma beigazolódott, egy mellékutcában olyan gyorsan haladtak, hogy egy villanyoszlopnak ütköztek.

Honorka nem használta a biztonsági övét, ezért kirepült az autóból és nem sokkal később meghalt. Barátja ellen vádat emeltek, aki elmenekült az országból: 2011-ben, Brazíliából hozták haza a rendőrök.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

vg.hu

Magyarországi bankot „zsákolt” a BYD

life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 24.: ennek a csillagjegynek lezárul egy szakasz az életében

vg.hu

Romániai gigagyárba toboroznak munkaerőt Magyarországról, rendkívül magas fizetéssel

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Házasság első látásra: Nem hiszed el, milyen kínos titok derült ki Csabiról

ripost.hu

„Megvan bennem a vágy” – Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, komoly ajánlatot kapott

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Házasság első látásra: Nem hiszed el, milyen kínos titok derült ki Csabiról

HŰHA

Friss észlelés Loch Ness-ben: újabb bizonyítékok kerültek elő a szörnyről - Videó!

HŰHA

Egy veterán vallomása: "A hadsereg megpróbált beszervezni az UFO-vizsgáló alakulatba"

HŰHA

Súlyos baleset történt Eddie Murphy új filmjének forgatásán, csonttörést szenvedtek a stábtagok