HŰHA

Titok a múltból: Majka miatt szenvedett csonttörést a volt barátnője!

A Zenebutik arcának korábbi párkapcsolatát vicces pillanatok sora övezte.
  • Szerző: Ripost

Érdekes elszólásnak lehettek szem- és fültanúi azok, akik csütörtök este a TV2 szórakoztató műsorát, az Ezek megőrülteket nézték. A műsorban a Zenebutik csatorna új arca, Fresh Andi említette meg, hogy régen nagyon szeretett balettozni, ám többé nem térhetett vissza a spicc cipőhöz, miután volt kedvese jóvoltából eltört a lábujja.

Andi a %%-nak mesélt az esetről, ami ennyi év után is nevetésre késztette. Akkoriban Majka és ő együtt éltek, az ominózus estén pedig Andi úgy döntött, pizzát rendel.

"Amikor a diszpécserrel beszéltem telefonon, Peti átkapcsolt az egyik felnőtt csatornára. Én gyorsan kiszaladtam a nappaliba, de ő utánam jött, és ott is bekapcsolta a tévét, teljes hangerőn bömböltetve az említett adót, ahonnan szürreális hangok jöttek.

Nem akartam kínos helyzetbe kerülni a diszpécser előtt, ezért berohantam a fürdőszobába. Ott viszont sötét volt, én pedig úgy belerúgtam az ajtóba, hogy a rendelést félig zokogva, félig nevetve, a fürdőszoba padlóján fetrengve adtam le.

Andi lábát ezután éjszakára felpolcolták, de borzalmas fájdalmakat állt ki reggelig, míg az egyik barátjuk révén eljutottak a sportkórházba.

"Emlékszem, órákig ültem ott a kispadon, várva, hogy ellássanak, de Peti itt is hozta a formáját. A barátjával beleültek az ideiglenes kerekesszékembe, és ralliversenyt csaptak a folyosón" - mesélte nevetve Andi, és hozzátette, egyáltalán nem neheztel egykori kedvesére.

Kijelenthetjük, hogy Peti maradandó nyomot hagyott rajtam.

Mi mindig ilyen viccesen éltünk, a humor mindkettőnk számára fontos. Egyszer a Margitszigeten is levittük egy elektromos autó tetejét, amikor azt hittük, beférünk a japánkertbe."

A lábujjtörés óta a Zenebutik műsorvezetője maximum két órát bír ki magassarkúban, és a balettot is abba kellett hagynia, amit hobbiszinten űzött, ennek ellenére nem gondol rossz szájízzel a szürreális szituációra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?