HŰHA

Titkokat árult el Gönczi Gábor: így készül fel A Nagy Duettre!

A Tények híradósának most minden napja a felkészülésről szól, ebben pedig a családja maximálisan támogatja őt.
  • Szerző: Ripost

Erős hátország segíti Gönczi Gábor szereplését A Nagy Duettben! A Tények híradósát családja támogatja a felkészülésben: kedvese, Ildikó remek táncos és énekes, így otthon közösen készül fel vasárnapra a család.

"Ildi csodálatos társ, aki mindenben támogat engem. Eddig mindkét vasárnap a nézőtéren szurkolt nekem, és ha minden jól megy, ez a verseny végéig így lesz.

Esténként, amikor hazaérek a munkából, együtt próbálunk, énekelünk és táncolunk.

Ildi elképesztően tehetséges, hamarabb tudja kívülről a koreográfiát, mint én magam, így hatalmas segítség a jelenléte" - mondta mosolyogva a %%-nak Gábor, akit kisfia, Áron is minden vasárnap megnéz a tévében.

"A Nagy Duett adásai alatt Áronra mindig egy családtagunk vigyáz, így elalvás előtt ő is meg tudja nézni apát a tévében. Erről mindig videót kapok, ami hatalmas erőt ad. Csodálatos érzés látni, ahogy táncol és gügyög a zenére" - fogalmazott a büszke édesapa. Gáborék minden napja a felkészülésről szól, de arra feltétlenül ügyelnek, hogy ez ne menjen a családdal töltött idő rovására.

"Mivel esténként dolgozom, a délelőttök szigorúan a családé. Ilyenkor hármasban csinálunk programot Ildivel és Áronnal, ezek a pillanatok nagyon feltöltenek engem" - árulta el a tévés.

És ezeket olvastad már?