HŰHA

Tibi atya vs. Oravecz Nóra - ez már celebháború!

A tinédzserek Paulo Coehlo-ja eltûnt a Facebook-ról - Tibi atya a győztes?
  • Szerző: KM

Oravecz Nóra eltűnt a Facebook-ról! Mindez azok után, hogy a közösségi portál legismertebb magyar alakja, az alkoholizmust "népszerűsítő" Tibi atya méretes pofonnal kínálta meg a nehéz helyzetekre kész idézetekkel rendelkező sztárszerzőt. 

Kedvenc papunk egy blogbejegyzésben számolt be arról, hogy A "Minden napra egy feles" című sikerkötete miért tűnhetett el a könyvesboltok polcairól. Tibi atya szerint nem másért, hanem azért, mert Oravecz Nóra letiltatta azt. Kiadójuk ugyanis egy és ugyanaz volt.

 

Tibi atya a kötetben egy olyan fiktív történetet is elmesélt, amelyet Oravecz Nóra talán joggal érezhetett sértőnek magára nézve, és hiába a gyakorlat, nem tudott megálljt parancsolni a dühének. Tibi atya leírta azt is, hogy a kiadó pénzt kért volna tőlük azért, hogy visszakaphassák a jogokat, és újra - saját kiadásként - jelenhessen meg a sikerkötet. Nem kértek belőle!

Oravecznek azonban egy személyes, nyílt levelet is írtak, ami ezreknél csapta ki a biztosítékot. A szerző a Facebook-on egy bejegyzésben próbálta megvédeni magát, de a jelek szerint az sem sikerült túl jól, így azóta felfüggesztette 166 ezres Facebook-profilját

Folytatás? Biztosan lesz!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?