HŰHA

Thaiföldre utaztak: újra átélné az Ázsia Expresszt a magyar sztárpár

Megyeri Csilla és vőlegénye egy különleges szigetre száműzték magukat.
  • Szerző: RIPOST

Pár napra elbúcsúzott a követőitől Megyeri Csilla és vőlegénye, Molnár Zsolt, hogy kipihenhessék az elmúlt év fáradalmait. A sztárpár ezért repülőre ült, és egyenesen Thaiföldig utazott, hogy felelevenítsék a két évvel korábbi emlékeiket. Csilláék ugyanis az Ázsia Expressz forgatása alatt jártak már ott, és úgy tűnik, újra szeretnék átélni azokat a pillanatokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Néhány napra elszökünk oda, ahol két évvel ezelőtt másfél hónapig pénz nélkül, étel nélkül, fix szállás nélkül léteztünk, és egyfolytában rohantunk. Most lesz szállásunk, és viszünk minden mást is, de mondtam Zsoltinak, hogy most is szeretnék legalább egyszer stoppolni, platón utazni és szeretném, ha elmondaná a kis monológját. Ázsia örökre belopta magát a szívünkbe, így most Koh Samui szigetére száműzzük magunkat” – írta az Instagram-oldalán Csilla.

Sziasztoook!☺️ Hello December!☃️ Mi most picit lelépünk @molnar.zsolt1983 -tal👋🏼🙈🛫 2év után elérkezett egy néhány napos pihi kettesben, ami mindkettőnkre ránk fér már🤪 Most néhány napra elszökünk oda, ahol 2évvel ezelőtt másfél hónapig pénz nélkül, étel nélkül, fix. szállás nélkül léteztünk, és megállás nélkül rohantunk🎒.... Most azért lesz szállásunk (remélhetőleg)😅 és viszünk minden mást is, de mondtam Zsoltinak, hogy most is szeretnék legalább egyszer stoppolni, platón utazni és szeretném, ha elmondaná a kis monológját😂 Ázsia örökre belopta magát a szívünkbe, így most Koh Samui szigetére száműzzük magunkat.🤭🌴☀️🌊🐒🐘❤️ Még valami: a webshop-ból u.úgy tudtok rendelni, a kiszállítás fog bő 1hetet csúszni, de ott lesz nálatok Karácsonyig minden! Efelől ne aggódjatok. ☺️ Sőt, azt találtam ki, hogy mindenki kap majd tőlem egy kis meglepit🎁, a türelméért cserébe.🤗 Vigyázzon mindenki magára, húzza meg ezt a néhány hetet💪🏼, aztán már nem is kell sokat aludni, ééés itt a Reszkessetek betörőőők🤣 Ja nem, a Karácsony!✨❤️🎄

És ezeket olvastad már?