HŰHA

Tévéműsorban tálalt ki a leszbikus magyar színésznő egykori szerelme!

A fiatal lány a Mokkában vallott arról, miért perelte be őt régi kedvese.
  • Szerző: Ripost

Először szerepelt tévéműsorban a leszbikus magyar színésznő egykori szerelme, miután tavaly novemberben leleplező könyvet írt régi párkapcsolatáról.

A Krencsey Hella álnéven alkotó nő állítja, hogy nyolc éven át élt párkapcsolatban a dívával, aki az együtt töltött idő alatt rendszeresen bántalmazta őt fizikailag és verbálisan is. Most úgy döntött, arccal vállalja magát, mivel a színésznő részéről olyan fenyegetéseket kapott, amiket már nem szeretne névtelenségbe burkolózva elviselni.

Ezért a TV2 Mokka című műsorában tálalt ki volt szeretőjéről, és megdöbbentő részleteket árult el! Kiderült, a színésznő azzal vádolja a lányt, hogy a lány bántalmazta őt évekig és nem fordítva!

"Én egy büntetőeljárásban gyanúsított voltam, most pedig már vádlott vagyok. A színésznő szerint én kapcsolati erőszakban tartottam őt hat éven keresztül, pedig ez fordítva volt" - mondta el a műsorban Hella, aki ezzel magyarázza azt, hogy a nyilvánosság elé lépett.

"Azért szakítottunk, mert a tizennyolc éves gyermeke megzsarolta azzal, hogy ha nem fejezi be velem a kapcsolatát, akkor többé nem találkozik vele."

A lány elmondta, színházi kudarcok és magánéleti problémák után a színésznő rajta töltötte ki a dühét, számtalanszor bántalmazta őt fizikailag.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?