Létrehozva: 2018.09.16.

Teljesen kiakadt a magyar szépségkirálynő, súlyos döntést hozott

Most, hogy megismerte a közösségi média árnyoldalát, inkább visszavesz...

Boldogsága érdekében Kulcsár Edina ezentúl megfontolja, mit oszt meg közösségi oldalán magánéletével kapcsolatban, és mit nem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nem hagyom, hogy bárki is elrontsa az előttem álló boldog napokat, így arra az elhatározásra jutottam a ,,kedves”, helyüket az életben nem találó kommentelők miatt, akik tartalomtól függetlenül csak azzal vannak elfoglalva, hogy megszültem-e vagy sem, hogy letiltom a hozzászólások lehetőségét. Már 1 hónapja olvasgatom ezeket... Nagyon jól kezelem az ilyen embereket, de most valahogy úgy érzem elég volt. Mérlegelnem is kell, hogy az elkövetkezendőkben egyáltalán érdemes-e ekkora betekintést engednem az életembe, csak hát én ilyen vagyok. Mindig is magamat adtam, így ezen még gondolkozom, de az biztos, hogy pár napig nem fogadom a hozzászólásokat, posztolni viszont fogok.Azért el nem vették a kedvemet ezek az emberek attól, hogy megosszam a saját oldalamon a legszebb, legörömtelibb pillanataimat. Ez a kép is egy ilyen, amit édesanyám fotózott. Elnézést kérek azoktól akik szeretnek és szívesen tartják velem a kapcsolatot kommentek formájában, de ha olvastátok a korábbiakat, akkor remélem megértitek. Ui.: Egy picit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint amikor régen az iskolában rosszalkodtak páran és az egész osztályt megbüntették. Szép estét mindenkinek. anyufoto krisztinajakab_photography charlotterosecustom

Szabó-Kulcsár Edina  (edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Hosszú posztban közölte Kulcsár Edina Instagram-oldalán, hogy besokallt: a szépségkirálynőnek elege van abból, hogy mindenki azzal van elfoglalva, megszülte-e már első gyermekét, jóllehet korábban azt mondta, Medox születése egy olyan dolog, amiről nem szeretnének azonnal beszámolni. Szóval Edina úgy döntött: ezentúl meggondolja, mekkora betekintést enged az életébe:

"Nem hagyom, hogy bárki is elrontsa az előttem álló boldog napokat, így arra az elhatározásra jutottam a 'kedves', helyüket az életben nem találó kommentelők miatt, akik tartalomtól függetlenül csak azzal vannak elfoglalva, hogy megszültem-e vagy sem, hogy letiltom a hozzászólások lehetőségét. Már 1 hónapja olvasgatom ezeket... Nagyon jól kezelem az ilyen embereket, de most valahogy úgy érzem elég volt. Mérlegelnem is kell, hogy az elkövetkezendőkben egyáltalán érdemes-e ekkora betekintést engednem az életembe, csak hát én ilyen vagyok. Mindig is magamat adtam, így ezen még gondolkozom, de az biztos, hogy pár napig nem fogadom a hozzászólásokat, posztolni viszont fogok. Azért el nem vették a kedvemet ezek az emberek attól, hogy megosszam a saját oldalamon a legszebb, legörömtelibb pillanataimat. Ez a kép is egy ilyen, amit édesanyám fotózott. Elnézést kérek azoktól akik szeretnek és szívesen tartják velem a kapcsolatot kommentek formájában, de ha olvastátok a korábbiakat, akkor remélem megértitek. Ui.: Egy picit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint amikor régen az iskolában rosszalkodtak páran és az egész osztályt megbüntették."

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az újpesti legenda fia szerint egyértelmű, miért nincs helye az NB I-ben

origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

mandiner.hu

A New York Times-nak arról panaszkodnak az ukrán katonai vezetők, hogy a kárpátaljaiak nem akarnak önként meghalni a háborúban

ripost.hu

Tízéves átok alól szabadulnak ezek a csillagjegyek, így találhatod meg a társad idén tavasszal...

hirtv.hu

Az orosz fegyveres erők francia zsoldosok állását találták el Szlavjanszkban

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 15-21.: a növő Hold ápol és táplál

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Házasság első látásra: ez történt a házzal, amiben Csabit fogva tartotta volt kedvese

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

"Nagyon kemény..." - Tóth Andi hasonmása tarol a neten - Videó

HŰHA

Olasz csődörre vágyik Nagy Ő Virág, azt is megmutatta milyen jó dolga lenne

HŰHA

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

HŰHA

A hazai elit mellett világsztárok is jönnek a SZIN-re