HŰHA

Teljesen el volt keseredve, orvos segítségét kérte Király Linda

Az énekesnő több mint 100 kiló volt, amikor úgy döntött, a kezébe veszi az irányítást.
  • Szerző: RIPOST

Elképesztő változáson ment keresztül Király Linda! Az énekesnő harminc kilótól szabadult meg, azonban nem vezetett idáig könnyű út. Linda körülbelül hét éve küzdött olyan tünetekkel, mint hízás, alvászavar, végül tavaly diagnosztizáltak nála daganatot az agyalapi mirigyében, valamint kiderült, hogy a pajzsmirigye sem működik megfelelően.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Bár már korábban is beszéltem a betegségemről, mégis most éreztem magamat elég erősnek ahhoz, hogy megmutassam, honnan is indultam, és mit értem el” – kezdte a Blikknek Linda, aki egy előtte-utána fotót osztott meg a fogyásáról az Instagram-oldalán. Az énekesnőt rengeteg hasonló cipőben járó nő keresi fel, és ő csak reméli, hogy történetével sokaknak tud majd segíteni.

„Fontos, hogy nem szabad feladni, én sem tettem, pedig sokszor olyan fájdalmaim voltak, hogy az ágyból is nagyon nehéz volt kikelni, mégis mennem kellett, csinálnom a dolgomat. A lábamban voltak ödémák, amik annyira fájtak, hogy a koncert végén már folytak a könnyeim a színpad mögött. A testemben több helyen is volt, de még az arcomban is” – mesélte az énekesnő, aki hosszas és eredménytelen próbálkozások után úgy döntött, szakember segítségét kéri. A gyógyulásnak egy speciális csapattal kezdett neki, amelyben orvos, dietetikus, valamint edző is van.

„Harminc kilót fogytam, és végre büszke vagyok, amikor belenézek a tükörbe, és főleg arra, hogy milyen utat jártam be, és kitartással mit értem el. Korábban fel sem ismertem magam, most jó érzés belenézni a tükörbe. Elégedett vagyok magammal, de van még munka. A heti hat edzés, a diéta és a folyamatos orvosi vizsgálatok nem maradnak abba” – mondta Linda.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?