HŰHA

Teljes a káosz a hercegi baba miatt, bombát robbantott ez az elszólás

Sussex hercegi párja hónapok óta titkolózik és semmit sem hajlandó elárulni babájuk születéséről, ez pedig elég sok fejtörést okoz a brit fogadóirodáknak is.
  • Szerző: Ripost

A fogadóirodák felfüggesztették az összes fogadásukat, amiket Meghan Markle babájának születésével kapcsolatban lehetett tenni, hiszen a felröppenő hírek miatt a téteken eluralkodott a káosz.

A The Sun szerint annyi fogadás érkezett arra, hogy Sussex hercegének és hercegnéjének már megszületett a gyermeke, aki ráadásul kislány, hogy a helyzet kezelhetetlenné vált. Mindez azután történt, hogy kiderült: „valaki tud valamit”. A Paddy Power fogadóiroda ezért fel kellett, hogy függessze a Harry herceg leendő babájával kapcsolatos tevékenységét, ugyanis túl sokan akarták megtenni a tétjeiket.

A közösségi média felhasználói egyébként már hetek óta lázban égnek, hiszen eredetileg arról szóltak a hírek, hogy Meghan hercegné áprilisban fog szülni. A hercegi pár a baba érkezéséről semmilyen hivatalos információval nem szolgált, Harry herceg ráadásul azzal is összezavarta a rajongókat, hogy bejelentette a héten: jövő csütörtökön Hollandiába utazik.

A 34 éves herceg egyébként több nyilvános eseményen is megjelent az elmúlt hetekben, legutoljára hétvégén lehetett látni a London Marathonon és az Anzac Napon sógornője, Katalin hercegné társaságában.

Vannak olyanok is, akik azt feltételezik, hogy a királynő Frogmore-házba tett húsvéti látogatásának a baba születése volt az apropója. Sőt, a rajongók szerint Meghan édesanyjának, Doria Raglandnak és sminkesének Egyesült Királyságba való érkezése is arra utal, hogy a kisbaba már meglátta a napvilágot. Mindez persze csak találgatás, hiszen a szülők nem erősítették meg egyik hírt sem. Sőt még az sem világos, hogy Meghan Markle hol akar (vagy akart) életet adni a kicsinek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?