HŰHA

Tatár Csilla a jelenlegi helyzetről: Az ego teljes leépülése ez!

A várandós kismama csakis az orvosi vizsgálatok miatt mozdul ki otthonról, tizenhat nap alatt ez csupán háromszor történt meg.
  • Szerző: ripost

Megnyugtatja a maszk viselése Tatár Csillát, amikor ki kell mennie a lakásából. A várandós kismama a tizenhat nap alatt mindössze háromszor tette meg ezt, ám tudja, hogy most a legtöbb, amit tehet, hogy minél kevesebbet mozog.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem mellesleg már az örömmel tölt el, hogy így a 16. napi karantén után, már 3. alkalommal léptem ki a lakásból és az orvos felé vezető úton, végig egyedül voltam! A lábaimmal pedig valódi távolságokat tettem meg, volt előttem, mögöttem tér és szabad levegő! Az ego teljes leépülése ez!” – fogalmazott az Instagramon Csilla.

Akár a Black Mirror egyik része... mégis van valami groteszk abban, hogy megnyugtat a szájmaszkos biztonságiőrök látványa, akik papírt kérnek tőlem a sorompón áthaladás után (hová jöttem, van-e kísérőm), aztán az épületbe érve lázat mérnek a szájmaszkot, kesztyűt viselő nővérek, majd lefújják a kezemet fertőtlenítővel.🤰😷 Tényleg megnyugtat és nagyon profi!✌🙏 Nem mellesleg már az örömmel tölt el, hogy így a 16. napi karantén után, már 3. alkalommal léptem ki a lakásból és az orvos felé vezető úton, végig egyedül voltam!😅 A lábaimmal pedig valódi távolságokat tettem meg, volt előttem, mögöttem tér és szabad levegő!✌ Az ego teljes leépülése ez!🙈😅 u.i: mi azért nem tudunk kimenni Milánnal, mert 4.5 évesen bár teljesen megérti, hogy mit szabad és mit nem, a parkban játszás közben elfelejti, hogy nem nyúlunk a szemünkben, nem töröljük meg a szánkat, nem szaladunk oda a többi gyerekhez...szóval nem kockáztatunk! Majd hétvégén felkeresünk egy erdőt, egy olyat, ahol még a madár se jár...☺ Ja, és nem reklám, de nagyon köszönöm @robertmagankorhaz dolgozóinak, hogy így figyelnek ránk!🙌 #mindenváltoziknaprólnapra #deleginkábbmimagunk

Az édesanya nehezen érteti meg a kisfiával, Milánnal azt, hogy miért nem szabad kimenni a játszótérre és miért nem ajánlatos az arcához kapnia és más gyerekekhez szaladnia, ezért inkább a teljes izoláltság mellett döntött, és otthon vészeli át a családjával ezeket a vészterhes heteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?