HŰHA

Társkeresőn tűnt fel Hosszú Katinka, elképesztő, hogy miért

Visszaéltek a nevével! Az úszóklasszisnak esze ágában sincs az interneten keresni a szerelmet!
  • Szerző: L.Cs.

Különös fotót juttatott el szerkesztőségünkbe a %% egyik olvasója. A képen Hosszú Katinka látható az egyik legnépszerűbb online társkeresőn, a Tinderen. De vajon tényleg az interneten keresi a szerelmet a sztársportoló? A %% megtudta: nem Katinka regisztrált a Tinderre, valaki visszaélt a képével!

Hosszú Katinka magánéletéről elég keveset lehet tudni, amióta idén januárban hivatalosan is elvált Shane Tusuptól. Igaz, már korábban összeboronálták fiatal úszótársával, Dudás Dániellel, ám azt nem lehet tudni, hogyan alakult a románc, Katinka hivatalosan szingli. Éppen ezért nem is lenne meglepő, ha a Tinderen keresné a szerelmet, hiszen rengetegen választják ezt a fajta ismerkedést. Nem Katinka lenne az első, aki az online világban találna párt, hiszen Görög Zita és Singh Viki is egy internetes társkeresőn ismerte meg későbbi kedvesét.

Katinka sajtósától viszont megtudtuk, az úszóklasszisnak esze ágában sincs regisztrálni, valaki visszaélt a képmásával!

"Most hallok először arról, hogy Katinka fent van a Tinderen. Szerintem ez biztos egy kamuprofil, sajnos rengeteg ilyen van. Nem gondolnám, hogy Katinka egy ilyen felületen keresne magának párt. Mindenképpen utána fogunk járni a dolgoknak, köszönöm, hogy értesítettek" - mondta lapunknak Kiss Kinga, Hosszú Katinka sajtósa.

De akkor mégis mi a helyzet Katinka szerelmi életével? Vajon tényleg csak a versenyzésre koncentrál a 29 éves úszóklasszis? Megkerestük Katinka édesapját, Hosszú Istvánt, aki választ adott ezekre a kérdésekre.

Ha érdekel, mit mondott, keresd a %% szerdai lapszámát! Minden részletre fény derül!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?