HŰHA

Szteroiddal gyógyítja magát Majka

A rapper hangjával az utóbbi időben sok baj volt, ezért mindenféle kezelést bevetett, hogy hamar meggyógyuljon.
  • Szerző: ripost

Nehéz időszakon van túl Majka. A rappernek rengeteg probléma volt a torkával az utóbbi időben, és miután nem hagyott elég időt magának a regenerálódásra, a probléma elhúzódott.

"Két hétig Amerikában voltam a haverokkal, nyilván ment az italozás Las Vegasban, lecsúsztak a hideg koktélok, ami persze nem segített rajta. Utána pedig esélyem sem volt, hogy hagyjak neki időt a regenerálódásra, mert két hétre kimentünk a családdal Törökországba, ahol a hangom hol eltűnt, hol visszajött és aztán persze, amikor hazajöttünk, már az első koncerten megszívtam. Az első parkos nap már rotty volt... A másodikat szteroiddal toltam végig, valamivel jobb lett. Nem lehet ezzel mit csinálni, tipikus énekes dolog. A favágó néha az ujját vágja le, ebben a szakmában meg ez van" - mondta el a Blikknek a rapper.

A szteroidos kezelés bevált, és Majka is megálljt parancsolt magának, hiszen az inhalálás után huszonnégy órán keresztül pihentetnie kell a hangszálait.

"Arra kell vigyázni, hogy ezt sem szabad túl rendszeresen használni, mert ha hozzászokik az ember torka, abból is lehet baj. A nyarat már végignyomjuk így és meglátjuk, hogy reagál a kezelésekre az ödémás, begyulladt hangszál" – fogalmazott Majka, aki örül, mert ameddig nincs polip a torkán, elkerülheti a műtétet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?