HŰHA

Szörnyű betegségéről vallott a magyar mulatós szárja

Bár az elváltozás jóindulatú volt, így is hatalmas pánikot okozott az operáció. Nótár Mary kétszer is daganatos betegséggel küzdött.
  • Szerző: Ripost

Ahogy azt korábban a %% is megírta, Nótár Mary és menedzsere szerződésszegés miatt harcban állnak egymással. Most kiderült, ennek a vitának sajnos súlyos következményei lettek Maryre nézve, hiszen, állítása szerint, négy hete daganatos betegség miatt operálták. Az ellene felhozott vádakkal nem tud mit kezdeni az énekes, csupán az egészségét félti.

"Már csak röhögni tudok a volt menedzserem vádjain. De minden állítását cáfolni tudom.

Részt vettem egy hazugságvizsgálaton, hivatalos papírom van arról, hogy nem hazudtam

- árulta el Mary a Blikknek.

A menedzser szerint, amikor Mary azt állította, terhes, hazudott, ahogy akkor is azt tette, amikor daganatos betegséget szimulált, vagy férfit az életébe, ugyanis a menedzser szerint Mary leszbikus. Talán ez volt túl sok az énekesnek, mert a kórházban kötött ki.

Az énekesnő elmondás szerint három éve a mellkasában találtak daganatot, négy hete pedig, a méhéből távolítottak el egy 7 cm-es daganatot, amikről szerencsére kiderült: jóindulatúak!

"Szerencsére jól vagyok, az elmúlt időszaknak hála megerősödtem, de még mindig szakemberhez járok, hogy ez így is maradjon. Nem hagyom magam, be fogom bizonyítani az igazamat - fejezte be Nótár Mary.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?