HŰHA

Szívszorító vallomást tett Aradszky özvegye: ez vár rá szeptemberben

A tavaly októberben elhunyt énekes felesége, Éva nehezen viseli a gyászt, ám most mégis van valami, ami erőt ad neki a nehéz napokban.
  • Szerző: ripost

Unokája viszi tovább Aradszky László örökségét! A tizenkét éves Marci lép fel szeptember 9-én, az évente megrendezésre kerülő Szenes Iván emlékkoncerten, ahol közel egy évvel ezelőtt még nagypapájával adott elő közös duetteket.

A kisfiú rendkívül tehetséges zenész, és bár csak kétszer volt lehetősége arra, hogy fellépjen a legendás énekessel, Aradszky rá hagyományozta a pianínóját, mintegy jelezvén, hogy unokájának adja a stafétát.

"Marci rögtön a közönség kedvence lett! Imádták őket együtt! Érzelmekből idén sem lesz hiány, abban biztos vagyok, hogy Laci apukámmal együtt mosolyogva tekint le ránk a templom feletti égről, és bebizonyítjuk, hogy: nem csak a húszéveseké a világ!" - mondta el a Blikknek Szenes Andrea, az emlékkoncert szervezője.

Aradszky özvegye, Éva asszony egyetért az énekesnővel. 

"Marcinak köszönhetem, hogy ma már erősebbnek érzem magam, és büszke is vagyok az unokámra, hogy ezt a valóban rendhagyó felkérést elvállalta. Korábban beszélt nekem arról, hogy ha Andrea hívja, a nagypapa emlékére igent mond, ez így is történt. Marci készül, gyakorolja a dalokat, bár ezeket eddig is kívülről fújta" - fogalmazott a lapnak az özvegy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?