HŰHA

Szívszorító vallomás, súlyos trauma érte a magyar énekesnőt

Völgyesi Gabriella alig pár éve tud egyáltalán beszélni a gyerekkorában megélt sérelmekről.
  • Szerző: Ripost

Rengeteg trauma érte gyerekkorában Völgyesi Gabit. Az énekesnőt sokat bántották, csúfolták és megalázták társai.A Unique frontembere abban bízik, hogy az ő történeteivel segíteni tud másokon, ezért is vállalta, hogy a Törj ki, Te is lehetsz példakép! program keretében ellátogat egy Borsod megyei településre, Felsődobszára, hogy a gyerekeknek erőt adjon, illetve motiválja őket.

"A mozgalom célja az, hogy lelkesítsék a gyerekeket a tanulásra, tudatosítsák bennük, hogy a sikerért meg kell dolgozni, és hogy akarattal, kitartással nagy célokat lehet megvalósítani. Nekem kicsit többet is jelent ez, hiszen szerintem fontos a gyerekek magabiztosságát is erősíteni, mert csak akkor tudnak előrejutni.

Saját példámból tudom ugyanis, hogy milyen, amikor a megalázásokkal összetörik egy gyerek lelkét" – mondta Völgyesi Gabriella, aki alig pár éve tud egyáltalán beszélni a gyerekkorában megélt sérelmekről.

"Mély lelki sebeket hagytak bennem ezek az események, amelyek közül egy nagyon megmaradt. Általános iskolában történt, hogy az egyik órán valaki elvette a radíromat, majd a szünetben körbeálltak többen, és szidtak, hogy csalni akartam, mert a radíron rajta volt a szorzótábla. Húzgálták a hajam, azt mondták, buta vagyok.

De arra is nagyon élesen emlékszem, amikor az akkori legjobb barátnőm elárult: kibeszélte a titkaimat. Szörnyű emlékek ezek, amelyek egy gyerek lelkét nagyon meg tudják viselni" – emlékezett vissza az énekesnő, aki ezért is tartotta fontosnak, hogy a kezdeményezés mellé álljon, hogy ha történik is valakivel hasonló, legyen miből erőt merítenie és továbbmennie. 

"A példakép lét szerintem sokkal többről szól. Nem csak arról, hogy elmeséljem, milyen munka van a Unique sikere vagy a jogi diplomám mögött. Fontos például az is, hogy megmutassuk ezeknek a gyerekeknek, hogy a könyvekben milyen csodálatos hősök vannak, hogy a sport, a természetjárás mind-mind segíti őket abban, hogy sikeres és – ami még fontosabb – magabiztos felnőttek legyenek" – jelentette ki az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?