HŰHA

Õszintén beszélt a magyar grófnő társáról, a Viszkis rablóról!

A november 7-én induló Ázsia Expresszben együtt forgattak, kiderült, mit szólt ehhez a grófnő családja.
  • Szerző: Ripost

Különböző, érdekesebbnél érdekesebb karakterekkel indul november 7-én, a TV2 műsorán az Ázsia Expressz! A nyáron forgatott produkcióban hét sztárpár küzd meg a győzelemért: Ambrus Attila Berki Krisztiánnal, a Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka Pallavicini Zita őrgrófnővel, Muri Enikő Fésűs Nellyvel, míg Gaál Noémi Németh Lajossal vágott neki a nem mindennapi útnak.

R. Kárpáti Péter lányával, Kárpáti Rebekával, Kulcsár Edina Csutival, az Édes Életből is ismert Megyeri Csilla pedig Molnár Zsolt oldalán utazott Vietnamba.

Az író, Pallavicini Zita őrgrófnő számára pont jókor jött a felkérés, ugyanis akkoriban éppen arról ábrándozott, hogy egy mangófa alatt meditál, így nem volt kérdés számára, hogy elvállalja a műsort. 

"A család azt hitte, hogy dokumentumfilmet forgatok, szóval nem is szóltak semmit. Aztán látták, hogy milyen erősen tértem vissza, akkor mondtam el nekik, hogy ez egy utazós kaland volt" - mondta el a TV2-nek a grófnő.

Pallavicini azt is elmesélte a családjának, hogy a kilencvenes éves hírhedt bankrablójával, Ambrus Attilával együtt forgatott.

Mondtam nekik, hogy a Viszkissel rohangálok kéz a kézben, annak különösen örültek!

- fogalmazott az írónő.

Utólag úgy érzi, bár lelkileg teljesen felkészült, testileg ez képtelenség, hiszen az út során olyan fizikai megpróbáltatásokkal szembesül az ember, amikre nem lehet a mindennapokban számítani.

És ezeket olvastad már?