HŰHA

Õszinte vallomás, ezért különleges Kárpáti Rebeka szerelmi élete

A gyönyörû mûsorvezető és párja mindent meg tudnak beszélni és különösebb súrlódások sincsenek köztük.
  • Szerző: Ripost

Kárpáti Rebeka és szerelme, a focista Völgyi Dániel már két hónapja együtt él. A szerelmespár azt mondja, szerencsések, hiszen együtt is zökkenőmentesen működnek a mindennapjaik

A színésznő, korábbi szépségkirálynő, boldogabb, mint valaha. Vőlegényével, Völgyi Dániellel két hónapja együtt élnek, és mindketten úgy érzik, hogy tökéletesen kiegészítik egymást. "Sok párnál előfordulnak súrlódások az együttélés első hetei alatt, nálunk viszont nincsenek ilyenek" – mosolygott a fülig szerelmes Rebeka, aki elmondta, hogy párjával sosem volt közöttük bizalmi probléma, nem féltékenyek egymásra. Szerinte éppen ezért egyszerűbb az együttélés is. "Jobban szeretjük, ha együtt tudunk menni buliba vagy kikapcsolódni, de amikor ez nem jön össze, én akkor sem vagyok féltékeny. A bizalmatlanság megölné a kapcsolatunkat. Persze féltem Danit, hiszen a szerelmem, de sosem nézek bele a telefonjába, és nem vonom kérdőre, ha este késik fél órát" – mondta a Fem3 Café műsorvezetője a Lokálnak.

"Ha féltékeny típus lennék, szerintem rengeteget veszekednénk. Rebeka gyönyörű, amikor kézen fogva megyünk az utcán, sokan megnézik, a közösségi oldalakon is sok bókot kap, de ezeket mindig megbeszéljük, és nincs félreértés" – tette hozzá Dani. A pár ráadásul annyira komolyan gondolja a közös jövőt, hogy hosszú távú terveik között az esküvő is szerepel. 2020-ra tervezték, ez azonban, úgy tűnik, egy évet csúszik. "Korábban úgy gondoltuk, hogy jövő nyáron lagzi is lesz, de az élet közbeszólt, hiszen még az sem biztos, hogy melyik városban fogunk élni. Ezért nem tudtuk elkezdeni az előkészületeket, de nem görcsölünk rá a témára, mindennek eljön az ideje, egyelőre nincsenek konkrét elképzeléseink az esküvőt illetően" – mondta mosolyogva Rebeka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?