HŰHA

Szextárskeresőn bukkant fel Árpa Attila!

A sármos színész fotójára egy ismert szextárskeresőn bukkantak rá! Árpa elmondta, mi az igazság!
  • Szerző: D.S.

Korábban is előfordult már, hogy Árpa Attila külföldi oldalakról mosolygott vissza, mint szerelemre éhes férfi, de ahogy akkor, most sem ő regisztrált szextárskeresőre. A színész elmondta, hogy magyar oldalon eddig nem próbáltak visszaélni a képeivel, de nem lepte meg, hogy végül ez is megtörtént.

"Minden nagyképűség nélkül elhiheti, hogy nekem nincs szükségem effajta eszközökre, ha ismerkedni akarok. Az a helyzet, hogy sajnos nem először próbálják meg azzal szédíteni a hölgyeket, hogy valóban én várom majd őket a randin. Nem értem, hogy ki és miért akarja becsapni a másikat egy ilyen profillal, hiszen amikor sor kerül a találkozásra, úgyis egy másik ember fogja várni. Vagy ha telefonon beszélnek, akkor is feltűnhet, hogy a vonal túlsó végén nem az én hangomon szólalt meg a másik fél. Mindemellett sajnos már meg sem lepnek ezek a dolgok.

A minap épp az egyik barátom küldött át egy külföldi profilt, ahol szintén társkereső oldalon keresem a párom.

Sajnos kaptam már olyan visszajelzést is, hogy modelleknek munkát adó oldalon is látni véltek, holott én nem így keresem sem a párom, sem a kenyerem" - mondta a Lokálnak a színész.

"Megkerestem az ügyvédemet, aki írt a Tinder üzemeltetőinek, hogy jogtalanul használják fel a képeimet és kérte, hogy töröljék a profilt, ez azóta állítólag megtörtént" - mondta Attila.

A fotót IDE kattintva megtekintheted!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?