HŰHA

Szexi fotókkal búcsúzik az évtől Iszak Eszter

Iszak Eszter idén villantott egy utolsót, de nem is akármilyet. Szexi fotósorozattal igyekszik viszonozni rajongóinak az egész éves támogatást. Ennél formásabb popsit talán már nem látsz 2015-ben.
címkék:

A műsorvezető szexi fehérneműbe és vadító bundába bújtatta formás testét, hogy ezekkel a fotókkal viszonozza rajongóinak azt a sok szeretet, amit egész évben tőlük kapott.

 

"Az elmúlt években nagyon a szívemhez nőttek a közösségi oldalaim de TI még jobban! Ezért arra gondoltam, hogy cserébe a sok szeretetért, amit Tőletek kapok nap, mint nap, szeretnék adni valamit! Összeállítottam egy nagyon tehetséges fiatalokból álló stábot, és minden héten elhozunk nektek egy fotó-sorozatot különböző tematikával; lesz közte beauty anyag, streetstyle, olyan, amivel valamilyen hangulatot idézünk meg, és minden, ami izgalmas. Íme az első anyag; remélem tetszeni fog!" - írta Instagram oldalára a szőke bombázó.

 

Azt nem tudjuk, ezzel a sorozattal éppen milyen hangulatot akartak megidézni, de mindenképp hálásak vagyunk, hogy úgy indulhatunk neki a jövő évnek, hogy láthattuk Iszak Eszter idomait  fekete, csipke fehérneműben.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?