HŰHA

Szétkapták a lakást: Milliókkal verték át Kapócs Zsókát

A színésznő egy lakást újított fel, de a sumák brigád tagjai sem a munkát nem végezték el, sem a pénzét nem adták vissza.
  • Szerző: Ripost

Kapócs Zsóka régóta lakberendezőként dolgozik, így szakmabélinek számít, de még őt is sikerült átvernie egy vállalkozónak 7 millió forinttal.

A színésznő egy lakást akart felújítani, de a kivitelező azon kívül, hogy zsebre tette az előleget és kókler módjára szétverte az ingatlant, szinte semmit sem csinált.

Jelenleg borzalmas állapotok uralkodnak a lakásban: hatalmas lyuk tátong a falon, nincs padló, csövek lógnak ki a falból... Zsóka nem hagyja annyiban a dolgot. A Facebookon fakadt ki, majd lapunknak elárulta, bírósághoz fordul.

"Milyen ember az, aki ellopja mások pénzét, családokat tesz tönkre, majd még fenyegetőzik is? Még hónapokkal ezelőtt adtam fel egy hirdetést, amiben felújító csapatot kerestem. Akkor jelentkezett Gábor is, de annyira erőszakosan nyomulósnak tűnt, hogy inkább nem dolgoztam vele. Mostanában viszont szükségem volt a segítségre és eszembe jutott, hogy ennek az embernek nagyszámú brigádja van, amivel felgyorsíthatnánk a munkálatokat, így megbíztam”

– kezdte Zsóka, aki már bánja, hogy nem hallgatott az első megérzésére.

"Folyamatosan jártam ellenőrizni a bontási folyamatokat. A harmadik héten észrevettem, hogy a vállalkozó emberei barbár munkát végeznek, kétszer átvéstek a szomszéd fürdőszobájába, de ezen kívül is sok kárt okoztak. Ekkor azonnal megkértem őket, fejezzék be a munkát és számoljunk el! Na, ekkor kezdődtek csak igazán a gondok! Az előlegbe kapott pénzt a vállalkozó már elköltötte, de nem a lakásra. Amit abból a pénzből kellett volna beszerezni, az nem történt meg. Az én esetemben „csak” 7 millió forinttal nem tud elszámolni, de nagyobb kutatómunka után kiderült, nem én vagyok az első, akit átvert. Az a hír járja, hogy szerencsejátékra költi az ártatlan emberek, családok pénzét”

– magyarázta Zsóka, aki leszögezte, most rossz emberrel kezdett a vállalkozó.

Ha szeretnéd megtudni, mit tervez Kapócs Zsóka, olvasd el a %% napilap szerdai lapszámát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?