HŰHA

Szerepe miatt támadják Ónodi Esztert!

Kapott már hideget-meleget szerepei miatt Ónodi Eszter, de olyan durván még nem szóltak be neki, mint legutóbbi karaktere miatt.
  • Szerző: Ripost

Igazi díva módjára viseli az őt ért kritikákat Ónodi Eszter, aki pontosan tudja, hogy a nézők olykor képtelenek elvonatkoztatni a szereptől. Vele is megesik, hogy feldühödött rajongók az Aranyélet című sorozatban eljátszott pénzéhes, önző karakterrel azonosítják, miközben a szerep köszönő viszonyban sincsen a színésznő valódi énjével.

Elsősorban azért volt nagy kihívás ez a munka, mert tudtam, hogy az alapszemélyiség nagyon távol áll a sajátomtól

- kezdte a %%-nak Ónodi Eszter, aki ezért a szerepéért a hetekben elnyerte a legjobb színésznőnek járó szakmai díjat.

"Mégis igyekeztem belevinni valami szerethetőt. Ettől függetlenül előfordul, hogy a social media felületeken kapok olyan kommenteket, hogy „Janka egy pénzéhes ribanc”. Persze nem vettem magamra, hiszen egy színész esetében szinte bóknak számít, ha ennyire hihetően hozza a szerepét.”

"Ugyanakkor a negatív kommentek mellett vannak, akikben ez a megosztó személy szimpátiát kelt. Mindenesetre annak örülök, hogy az emberek nagy többsége nem ez alapján a szerep alapján ítél meg, hanem mind a színházi, mind az egyéb filmes tevékenységem miatt. Bár imádom a szerepemet, boldogan várom az újabb kihívásokat” – zárta rövidre mosolyogva a %RIPOST%-nak Ónodi Eszter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?