HŰHA

Szerepcsere: Rubint Réka edzőt fogadott, nem is akárkit!

Különös szerepben láthatod most Rubint Rékát, aki új sportágba kóstolt a napokban. Edzője pedig nem más, mint kislánya, a 13 éves Lara!
  • Szerző: Ripost

Az ország első számú és legnagyobb tömegeket megmozgató edzője úgy döntött, itt az ideje, hogy újra ő tanuljon valamit. Nem meglepő módon a lovaglást választotta - egyrészt azért, mert a TV2 sikerműsorában a lovastudásáról ismert színész Pintér Tibor párja volt, másrészt azért, mert kislánya Lara évek óta űzi ezt a sportágat, díjlovaglásban idén már komoly eredményeket ért el.

Nem valószínű, hogy Réka ilyen jellegű babérokra pályázna, de azért nyaralásuk utolsó napjaiban arra kérte Larát, néhány alapdolgot mutasson meg neki.

1. A felszállás a ló hátára nem éppen egyszerű

"Szerencsére Lara ismeri a trükköt, tudja, hogy kell könnyedén felsegíteni."

2. Nyeregben

"Lara fogta a szárat, ő vezetett, míg sétáltunk. Maximálisan megbízom benne! Egy biztos: van mit tanulnom és tőle lehet."

Ennyi jár a lónak is

"Járatás után illik lemosni a lovat. Ilyenkor érződik, mennyire közel tud lenni egymáshoz ló és lovasa. A ló fantasztikus állat, egy csoda! Örülök, hogy lányom révén én is részese lehetek!" - lelkendezett rövid lovas leckéje után a %%-nak Rubint Réka.

 

 

 

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?