HŰHA

Szerelmi bánatát foglalta dalba a Sztárban Sztár leszek! énekese

Fülbemászó zenével jelentkezett Feng Ya Ou.
  • Szerző: RIPOST

Feng Ya Ou saját szerzésű felvétellel robbant, ehhez pedig egy színes és látványos videó is készült. A „Légy valaki másnak” egy melankolikus szerelmi történetet mesél el. A dal a 2019-es eurovíziós dalfesztiválon született meg, ahol Ya Ou Pápai Joci háttér vokalistájaként volt jelen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: YouTube

„A dalt Tel-Avivban írtam, majd hazáig finomítgattam, és úgy vittem el Ferencz Péter Peet barátomhoz. Először a dallam volt meg, majd beugrott a „Légy valaki másnak a babája” gondolat, és onnantól elindult a refrén. A szöveggel szerintem sokan tudnak majd azonosulni” – kezdte az előadó.

Volt a lelkemen egy seb, ami egyszer már beforrt, de nem tűnt el nyomtalanul. Ezt szerettem volna bemutatni a dalban, ugyanis akárhányszor eszembe jutott ez a képzeletbeli heg, előjöttek belőlem azok az érzések, amikről a szerzeményem szól. Már nem fájnak az emlékek, de ki kellett írnom magamból mindent. Úgy érzem, ez sikerült is, ezért a dal minden egyes sora sokat jelent számomra” – fogalmazott Feng Ya Ou.

A felvételhez egy sokszínű klip is készült Csiszár Gergő rendezésében, gyönyörű őszi tájjal a háttérben énekel Ya Ou, és még néhány táncmozdulatot is villant, ráadásul a rendezési munkálatokban is sokat segített.

És ezeket olvastad már?