HŰHA

Százmilliókat és több mint tíz kiló aranyat foglaltak le Győzikétől!

A showmannek nem voltak filléres gondjai, annyi értéket találtak az otthonában, amiből több generáció is boldogan megélhetne.
  • Szerző: Ripost

Nem szenvedett mindennapi pénzügyi gondoktól Gáspár Győző, hiszen kiderült, a sokmilliót érő ingatlanjai és autói mellett, több mint tizenkét kiló aranyat és nyolcszázezer forint készpénzt foglalt le tőle az adóhatóság múlt héten. Ezeknek az összértékek óvatos becslés szerint is százmilliós.

A Lokál információi szerint a showman brutális mennyiségű karkötőt, gyűrűt, medált és egyéb ékszert halmozott fel otthonában, amit most mind elvittek tőle.

A zár alá vett ingatlanok, lefoglalt autók, a készpénz és az arany valószínűleg jóval nagyobb értékű, mint a gyanú szerinti bűncselekménnyel okozott kár.

"A nyomozás folyik, a lehallgatási jegyzőkönyvek alapján a bűncselekményekkel okozott kár összege még nőhet. Az eljárás hónapokkal ezelőtt kezdődött, operatív eszközöket is igénybe vettek kollégáim" – mondta el a Lokálnak a rendészeti forrásuk, aki szerint nem túlzóak a lefoglalt vagyonról szóló hírek.

Az üggyel kapcsolatban a lap megkereste a showmant is, aki csak annyit mondott, mindent tisztázni fog, minden rendben lesz, hiszen ő nem bűnöző.

Más forrásból úgy tudják, hogy a nyomozóknak a nagy mennyiségű ékszerre azt a magyarázatot adta, hogy elhunyt édesanyja után maradt rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?