HŰHA

Nagypapaként tért vissza A Dal 2021-ben a Megasztár egykori sztárja!

Szabó Leslie nevét a 2003-as Megasztárban ismerte meg az ország, ő A Dal 2021 egyetlen versenyzője, aki már nagypapa.
  • Szerző: ripost

A Dal 2021 színpadán tért vissza Szabó Leslie! A Megasztár első szériájának versenyzője a Legyen másnak is jó! című számával indult a dalválasztó show-ban. Kiderült, hogy immáron nagypapa lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Leslie a Duna Televízió műsorában elmondta, két évvel ezelőtti szereplése után egy új hangzású produkcióval próbál élre törni a műsorban.

szabó leslie megasztár a dal 2021

Szabó Leslie a Megasztárban indította a karrierjét, most A Dal 2021-ben versenyzik.
Fotó: MTVA

„A dalomnak gyakorlatilag a teljes címe a refrén egyik sora. Ez szerintem mindent elmond a témával kapcsolatban. Érdekes, hogy nem a vírushelyzet miatt íródott, hanem korábban, de valahogy ezáltal még aktuálisabb lett a mondanivalója. Talán még nagyobb szükségünk van a türelemre és az empátiára. (...) Az élet legfontosabb dolga csak az lehet, hogy úgy éljünk, hogy az másnak is jó legyen közben” – fogalmazott Leslie, aki nagypapaként indul a műsorban.

„Nem tudom, hogy A Dal színpadán szerepelt-e már nagypapa, de hogy most fog, az biztos. Ez az alkalom nekem hozhatja a legtöbbet, hiszen már él a kisunokám, és egyszer majd látni fogja ezt a produkciót” – árulta el az énekes.

A Dal 2021 második élő show-ját IDE KATTINTVA követheted percről-percre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?