HŰHA

Sylvester Stallonét vádolják: testőrével kényszerített szexre egy lányt

Állítólag egy 16 éves lányt csalt fel a hotelszobájába, és brutálisan szexre kényszerítette.
  • Szerző: Ripost

Nem kisebb dologgal vádolják a színészt, mint hogy a szállodai szobájába csalt egy 16 éves lányt, akit a testőrével együtt szexre kényszerítettek. 

Egy előkerült rendőrségi jelentés szerint 1986-ban az akkor 40 éves Stallone Las Vegasban odaadta a lánynak a hotelszobája kulcsát, majd egy forgatási szünetben lefeküdt vele. Akkoriban a Túl a csúcson című filmet forgatta - írja a Daily Mail

Állítólag csatlakozott hozzájuk Stallone testőre is, megkérdezték a lánytól, hogy volt-e már valaha két férfival egyszerre, majd a színész arra kényszerítette a lányt, hogy orálisan elégítse ki mindkettőjüket. Közben a testőr meg is erőszakolta. 

A nő utólag azt mondta, nagyon kellemetlenül érezte magát, amikor megjelent a testőr, de úgy érezte, hogy nincs más választása, mint belemenni a dologba. Nagyon félt a következményektől, ezért nem tett azonnal feljelentést. 

Az akkor házas színész állítólag durván meg is fenyegette, hogy senkinek ne beszéljen róla, különben szétveri a fejét.

Stallone reagált a vádakra szóvivőjén keresztül, aki azt mondta: „ez nevetséges, teljesen hamis történet. Senki sem tudott róla, egészen addig, amíg ma meg nem jelent a médiában.

Ugyanakkor a lapnak nyilatkozott egy nyugdíjas nyomozó, aki akkoriban a szexuális zaklatási ügyekért felelt, és azt mondta, hogy a napvilágra került rendőri jelentés valódi. 

Egy jelent az 1986-os Túl a csúcson című filmből Sylvester Stallonéval.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?