HŰHA

Súlyos a helyzet, mentőt riasztottak Hódi Pamelához

A sztárra időről időre rátörnek az elviselhetetlen fájdalommal járó rohamok.
  • Szerző: Ripost

Hódi Pamelának talán még soha nem volt ilyen erős rohama, pedig hozzászokott már a szenvedéshez. Pamelát ugyanis hosszú évek óta gyötri már egy különös betegség. Általában van néhány évnyi tünetmentes időszak, majd a rohamok újból rátörnek. Kis nyilallásokkal kezdődik a szemöldöke és a szeme környékén, majd gyötrő fejfájássá hatalmasodik, olyannyira, hogy szinte a látását is elveszíti.

Most is egy ilyen roham tört rá, ez azonban annyira erős volt, hogy a mentőket is ki kellett hívni hozzá. Pamelát a twn.hu érte el, nekik mesélt szenvedéseiről, amik több mint három órán át tartottak.

"Legutóbb Natkó születése után jött elő, általában három hétig tart, aztán újra eltűnik évekre" - idézi a Blikk. Pamela a betegség részleteiről is beszélt: "a fejem bal oldalán jönnek ki a tünetek: elkezd fájni a szemöldököm, aztán a a szemgolyóm. Olyan érzés, mintha égő pálcákat dugnának a szemembe. Aztán bedugul az orrlyukam, a tarkómba nyilall a fájdalom és a fél arcom eltorzul... A tüneteim és a tesztek során végül kiderült, egy gyógyíthatatlan betegségben, a cluster-fejfájásban szenvedek."

És ezeket olvastad már?