HŰHA

Stohl András nem titkolja, új szerelem van az életében

Nagyon sokat gondolkozott a népszerû színész, hogy elvállalja-e a Sztárban Sztár zsûrizését.
  • Szerző: Ripost

Stohl András saját bevallása szerint az erkölcsi, művészi, anyagi dolgok miatt döntött nehezen. De mivel benne már korábban is megfordult, hogy szívesen lenne zsűritag a TV2 egyik legszórakoztatóbb műsorában, végül igent mondott az ajánlatra.

„Szerintem hazánkban mindenki nézi a Sztárban Sztárt, így én is – mondta szerda reggel a Mokka riporterének Stohl András. – De tényleg nehezen hoztam meg a döntést. Az szomorú, hogy ha már ezen kell gondolkozni, hogy adhatom-e az arcom egy televízió csatornájához. De úgy gondolom, hogy mindenkinek a saját lelkiismerete szerint kell döntéseket hoznia, és nem szabad mások felett ítélkezni. Nekem az a dolgom, hogy szórakoztassam az embereket és itt ezt fogom tenni.”

A színész arról is beszélt, hogy nagyon izgul az új feladata miatt, hiszen korábban még nem volt zsűritag. És azt sem titkolja, hogy a TV2-vel való kapcsolata nem fellángolás, hanem hosszú távú együttműködés.

„Nagyon régen voltam élőben a televízióban, és nagyon hiányzott – folytatta Stohl.  – Sajnos az anyacsatornámnál nem tudtak ilyen jellegű feladatot adni. Így otthagytam a régi szerelmemet, és bejött egy új az életembe, amiben nagyon szeretnék elmerülni…”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?