HŰHA

Spermabankba küldené a lányát Zalatnay Sarolta!

Az énekesnő leghőbb vágya, hogy nagymamává váljon, ám Niki saját gyermek helyett inkább örökbe fogadna.
  • Szerző: ripost

Elképesztően vágyik egy unokára Zalatnay Sarolta, és boldog lenne, ha lánya, Niki, mihamarabb megadná neki ezt az ajándékot.

A fiatal lány azonban nem szeretne vér szerinti gyermeket, szívesebben fogadna örökbe, ám Cini szerint fontos, hogy megtapasztalja a szülés örömét.

"A lányomnak az örökbefogadáson jár az esze, miközben én azt kívánom neki, hogy élje át a szülés csodáját! Sajnos, én nem tapasztalhattam meg, ami óriási veszteség. Tudom, mik a félelmei, mitől ódzkodik, hiszen nap mint nap ítélkeznek felette, amiért a lányokat szereti, de nem szeretném, ha csak ezek miatt nem vágna bele" – mondta a hot! magazinnak Zalatnay Sarolta.

Az énekesnő tiszteletben tartja, hogy Niki egyelőre még nem akar anyává válni, ennek ellenére nagyon reménykedik.

"Rengeteget beszélünk a témáról, naponta előjön. Ha úgy alakulna az élet, akár egyedül is vállalna gyereket. Erre is van mód, hiszen manapság rengeteg nő fordul segítségért egy spermabankhoz. De még nem tart itt, és ezt tiszteletben tartom. Persze, ha lehetne egy kívánságom, az lenne, hogy megtapasztalhassam, milyen nagyszülőnek lenni. Az életemnél is sokkal jobban szeretném az unokámat" – mondta a magazinnak az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?