HŰHA

Sose találod ki, hanyadik születésnapját ünnepli a TV2 sztárja

Május végén töltötte 60. születésnapját Gajdos Tamás, akit az ország a Szerencsekerék mûsorvezetőjeként ismert meg.
  • Szerző: Bati

Az ATV híradósa a kerek jubileum alkalmából februárban fogadalmat tett, hogy a hatodik X miatt idén hat kihívást fog teljesíteni. Ez konkrétan azt jelenti, hogy ennyi sportágban szeretne senior bajnoki címet szerezni.

Gajdos Tamásról köztudott, hogy rendszeresen indul bicikli, atlétikai és futóversenyeken, így nem csoda, hogy a beígért címek közül már csak egy hiányzik.

„Igazából ennek a hat kihívásnak a teljesítése csak a kitűzött cél, de már most tudom, hogy legalább tíz lesz belőle" – mondta a %RIPOST%-nak Gajdos Tamás, akit egy villanygokart versenyen értünk utol. 

"Márciusban az atlétikai fedettpályás országos bajokságban négyszáz és nyolcszáz méteres futásban is első lettem, áprilisban indultam és nyertem duatlon sprintben. Május 26-án, éppen a születésnapomon középtávú triatlon versenyen vettem részt, aztán jött a terep triatlon, és ötödikként az országúti kerékpáron nyertem a hatvan feletti kategóriában, zárásként pedig a szabadtéri atlétikai bajnokságban szeretnék nyerni. De lesz még tájékozódási futás, majd ugyanez biciklivel, és még sorolhatnám. A lényeg, hogy a példámmal szeretném inspirálni az embereket, hogy sportolni kell, ez jót tesz a léleknek és a testnek is. Csak rám kell nézni, milyen jól érzem magam!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?