HŰHA

Sorstársa luxusvillájába költözött Angelina Jolie

Továbbállt az eddigi bérleményéből a gyerekekkel, egy sokkal eldugottabb és biztonságosabb erődszerû luxusvillába. Amiben most mindenki körülnézhet.
  • Szerző: The_M

Ahogy arról a %% is beszámolt, szinte a válás bejelentésének pillanatában elköltözött a gyerekekkel Brad Pittől Angelina Jolie. Ám a malibui ház, amit kibérelt nem felelt meg az igényeinek, ezért a napokban továbbállt Angie és a hat csemete.

Egész pontosan a hollywoodi hegyekbe, ahol a legeldugottabb sztárotthonok találhatóak. Jolie-ék Denise Richards luxusvilláját vették birtokukba, és valószínűleg hónapokig ez is lesz az otthonuk. De nemcsak heten osztoznak a 770 négyzetméteren. Az Angelina által felbérelt ügyvédek és válságmegoldók szinte egész nap ott vannak, hogy felkészüljenek a válóperre.

A galériáért kattints a fotóra!

Az erődnek is beillő villát 2007-ben vásárolta Denise, miután elvált Charlie Sheentől. Vagyis a ház karmája az, hogy a csúnya hollywoodi szakítások után itt kezdjék meg új életüket a híres hölgyek. A birtok egyébként tavaly nyár óta eladó, és valószínűleg Angelina ajánlatot is tesz majd érte kolléganőjének.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?